INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Monday, May 6, 2013

05.05.2013





 Uvijek smo bliže nego vaša slijedeća misao. - Mihael



Danas želimo razgovarati o fenomenu sve većih i povezanijih grupa svjetloradnika i putpokazivača. U prošlim vremenima, pa čak i do prilično nedavno, bilo je veoma uobičajeno da se nalazite izolirani na mjestima gdje ste bili prava predstraža svjetla, održavajući i učvršćujući te nove energije uprkos svim izgledima, čak uprkos ismijavanju. Osjećali ste se potpuno osamljenima. Dopustite da vam sada kažemo da su vaši napori urodili daleko većim efektom nego što još uviđate.

Kapanje rastuće energije, rastućeg broja vas, kroz buđenja i rođenja, dosegao je točku gdje takva izolacija više nije nužna te je, zapravo, veoma izgledno da postoje bolji načini energije koju nosite. Čak i najsvjesniji među vama još ne razumiju cjelokupni učinak vaše energije na vaše okruženje, no mi vam kažemo da ona može, i već jeste, ostvarila posvemašnju razliku.

Mi želimo da si sada počnete davati zasluge tamo gdje je to primjereno. Ne mislimo da sada krenete “puhati u svoj rog“, kao što vi to kažete. Radije, mislimo da stojite uspravni i shvatite da, velikim dijelom, novim svijet koji dolazi u postojanje čini to radi vaše namjere i ustrajnosti, što nas vraća na stalnu temu ‘volite sami sebe’.

Shvatit ćete, u bliskoj budućnosti, da više niste sami. Možda ćete se naći na novim mjestima. Zasigurno, bit ćete onima mnogo prijemčljivijima za vaša razumijevanja i onima sličnog srca i uma. Sjetite se dati im vašu ljubav i radost. Posve je moguće da su se osjetili osamljenima kao što ste i vi.

U dogledno vrijeme, počet ćete otkrivati razloga za vaše nove grupe koje se pojavljuju na novom društvenom obzoru. Vi ste sjeme rastućeg drveća, čak i šuma. Stojte ponosni. Nudite ljubav. Ostalo će se samo za sebe pobrinuti.

Zapamtite da smo mi uvijek bliže nego vaša slijedeća misao. Podržavamo vaš svaki pokret. Mi smo tu kada nas trebate. I mi nećemo i ne možemo biti prezauzeti da vas ne bi čuli. Ponesite našu ljubav s vama u ovaj dan. Razgovarat ćemo uskoro. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)