INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Tuesday, May 14, 2013

12.05.2013
Na obzoru - Mihael

Danas ćemo govoriti o najnoviji priljev energija, centriranih oko vašeg mjeseca s tri pomračine. To će ubrzati društvene promjene što su već počele i to do brzine nikad prije viđene. Neki će biti time zbunjeni. Oni koji su već daleko odmakni u svom procesu buđenja će osjećati neke rasčišćavanja uvjerenja koja su tako dugo ljubomorno čuvali.

To, također, označava u velikoj mjeri i promjene u vašem univerzumu koji će uskoro proći unutarnju evoluciju i iznjedriti vanjske situacije o kojima ste sanjali, doista, i zahtijevali od svog Božanskog Stvoritelja. Oni koji prepoznaju što je, zapravo, prilično odmaklo u tijeku, mogu biti impresionirani brzinom promjena koje opažate, no kažemo vam da je to ništa prema onome što je na obzoru.

Kao i sa svim stvarima, jedna promjena će potaknuti nekoliko drugih, a imat će efekt poput lavine. Neki od vas su počeli osjećati da se to približava. Pokušavate se pripremiti. Samo se opustite i pripremite se na uživanje u njima, draga srca, jer ne možete biti spremni na ono što je spremno za vas. Vaš svijet će biti okrenut naglavce već samo sa jednom ili dvije stvari koje ćete skoro vidjeti, a više nego jedna ili dvije su pred pristajanjem.

Osjećate da se obećanja daju i nikada ne održavaju. kažemo vam da postoji dovoljno dokaza pred vama da raspršite te osjećaja, ukoliko se pažljivo osvrnete oko sebe. No, to nije važno jer će uskoro onima koji imaju volje vidjeti biti nemoguće dalje to poricati.

Ipak, želimo da održite svoj neumanjen fokus na unutarnje promjene koje ste započeli i njegovali do ove točke. To je pogonska sila za sve ostalo. Naše najiskrenije želje, dragi anđeli na zemlji, su da nastavite istraživati istinu svojih bića dok ne otkrijete prekrasnu i božansku istinu koji mi opažamo u vama. Hodat ćete drugačije, stajati drugačije, osjećati drugačije i misliti drugačije. Da li možete zamisliti svijet koji ćete tada stvoriti?

Za nas, taj svijet je već ovdje, no mi govorimo vašim načinom da bismo vas ohrabrili. Budite u miru. Budite u radosti. Budite u jedinstvu i zaljubljeni u život. Razgovarat ćemo s vama vrlo skoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)