INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Monday, May 20, 2013

19:05:2013






Rastuća svjesnost Sebstva. - Mihael

Photo by Gretchen Hermey

Želimo razgovarati s vama o rastućoj svijesti Sebstva. Primjetit ćete da sam smo to napisali sa velikim S. Ne želimo da razumijevate da govorimo o dijelovima vas koji su trenutno svjesni za većinu vas. I kažemo za većinu vas jer stanje vaše budnosti uveliko varira od pojedinca do pojedinca.

Ono što je stalni, ipak, jest da svi vi, od najsvjesnijih do najnesvjesnijih, primate osnažujuće svjetlo vašeg Stvoritelja što uzorkuje rast te budnosti. Oni svjesniji primaju to kao i rezultirajući rast sa zahvalnošću i poštovanjem. To uzrokuje da vi rastete na još veličanstvenije načine i zapravo ubrzava taj proces za vas. Drugi, odlučini da ostanu onako kako jesu, što je nemoguće, uzgred budi rečno, nimalo ne razumiju što se događa i izgubljeni su u tome kako se nositi sa onim što osjećaju. Prilično mnogo ‘glumatanja’, kako ga nazivate, rezultat je toga. Ponovo, savjetujemo vas da ponudite sve što je zatraženo, no ne osjećajte se odgovornima za iscjeljenje cijele populacije. Oni koji odaberu ne progledati, također, imaju slobodnu volju.

Svjedočit ćete i nekim prilično zadivljujućim zaokretima u onima oko vas kao da da si dopuštaju vidjeti tračak onoga što bi bila njihova alternativa. Nije u ničijoj prirodi da bira bol nad nagradom, tako da se ne trebate zabrinjavati, čak iako možda ovoga puta ne vidite kako bi njihov dotični zaokret mogao biti očitovan. Vi niste svjesni svega što su oni vidjeli i čuli, niti ste svjesni njihovih unutarnjih odaziva. Sve će biti onako kako treba.

Posvetite se nastavku rasta i uzdizanja vas samih. To je ono što ovdje trebate činiti i to je način na koji ćete najviše pomoći svijetu kao i svakom svjesnom biću u njemu. Ne, vi to još uvijek dovoljno ne poimate, za sad. No, kad dosegnete svijest o kojoj govorimo, shvatit ćete.

Vaša odgovornost vašem Sebstvu jest vaša odgovornost Svemu. Naravno, kako sve više napredujete, uvidjet ćete da dijelite sve više i više sa svime oko vas. Vi jednostavno još ne vidite da se dijeljenje proteže unedogled. Uvjeravamo vas da je tako. I cjelokupna težina, snaga, onoga što stvarate uskoro će uriditi svijetom iznad vaših najluđih snova.

Sada budite sve više i neprestano u svojim srcima, dragi, dragi anđeli, a mi ćemo razgovarati uskoro. Dobar vam dan.


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)