INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, May 27, 2013

26.05.2013


…dolazi rastuće svjetlo. - MihaelDanas vam još jednom obraćamo pažnju na temu samo-uvažavanja i zasluživanja. Ne postoji mogućnost da se to prenaglasi, niti da se previše pažnje posveti tim temama. To su doista stvari koje su koje gotovo svi vi ne osjećate i ne možete vjerovati. Zašto je tako?

Tako je zbog toga jer ste doista donosili sudove o sebi čak i kad to vaš božanski Stvoritelj nije, a niti će vas ikada osuđivati. I mnogo puta ste pitali za oprost za ono što se sami sebe osudili da ste krivi, pa ipak većinom odbijajući da prihatite oprost vas samih od vas samih.

Čuli ste da vam je iznova i iznova ponavljano da ste božanska bića, su-stvoritelji sa Svim. Tada mudro kimate glavom. Ipak, ne možete pronaći pravu vjeru u to u svojim srcima.

No sada, dragi anđeli na Zemlji, oko rubova vela iza kojeg ste bili skriveni svih ovih tisućljeća, dolazi rastuće svjetlo. Sada stiže mogućnost, ono ‘možda’. Vještine, osjećaji, misli i sjećanja koja su vam bila strana nebrojene živote, sada proviruju. Osjećate poriv da se okrenete od toga, kao što ste uvijek činili. Ipak, sve više i više vas uviđa da počinjete prihvaćati mogućnost te istine. Jesam li? Da li sam mogao? Hoću li?

Još jedom vam kažemo, nadajući se da ćete ovoga puta prihvatiti, bez rezerviranosti, poruku koja je dana. Više no jedan glasnik dao je život da bi vam bila uručena. Poslušajte je sada. Vi, dragi koji čitaš ovo, božansko si lice JEDNOGA. U svome srcu posjeduješ, bez obzira tko si, gdje di ili što si ili nisi učinio, dio savršene ljubavi i života Stvoritelja Svega.

Nastavkom te misli, vi jeste dio Stvoritelja, kao i u svakom drugom životu u univerzumu. Ništa vam ne nedostaje. Ne postoji ništa o čemu možete sanjati, a da nije moguće. Ukoliko postoji nešto za što se trebate napregnuti, to je prihvaćanje, dopuštanje i realizacija ove istine. Obratite svoju pažnju pronalaženja toga u vama.

Vi, vaš susjed, vaš svijet i vaš univerzum čekaju suzdržanog daha da sada to uvidite. Mi čekamo. A mi i nebrojeni drugi vam šaljemo ljubav i svjetli kao nikada prije u najvećem poduhvatu koji možete zamisliti da bi podržali vaše napore. Vidimo vaš uspjeh kao ostvarenu činjenicu. Vi još uvijek čekate. Dakle, sada vas to preplavljuje. Dopustite i slavite. Ukoliko se čini da okolnosti to opovrgavaju, okrenite tu poplavu energija na te okolnosti. Ona je stvarna, okolnosti nisu.

Ljubav i svjetlo su stvarni. Oni će ići kamo ih pošaljete. To, najdraži, je ono tko i što vi jeste u najosnovnijim crtama. Naša slavlja su otpočela, no još uvijek stojimo uvijek u podršci i utjehi vama, kad god zatražite.

Budite u radosti, a mi ćemo razgovarati skoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)