INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, May 24, 2013

23.05.2013


Dopustite da razumijevanje Svega, Jednote, uđe u vaša srca. - MihaelDanas ćemo govoriti o nastavku uspjeha svjetloradnika u otvaranju razumijevanja i svijesti u vašem svijetu. Čudimo se mogućnosti tolikih da izbjegavaju primjetiti ono što je nama očito. Sada već svakoga dana postaje sve teže interpretirati događanja i izvještavati o njima drugačije nego u svjetlu pozitivnosti i nade.

Još uvijek se događaju stvari koje razumijemo da nisu lake za razumjeti na ovaj način, no mnogo više toga vas okružuje, a što je pozitivne prirode. Naravno, najglasniji glasovi još uvijek trube pjesmu straha i kontrole. No, snage mira, napretka, slobode, ljubavi i suosjećanja odbijaju i dalje biti guranima u stranu. Oni su tu da ih svi čuju, ukoliko to žele.

Mnogo, mnogo glasova se pridružuje tom novom zboru svakoga dana. Ljubav i svjetlo ne mogu i neće više biti tlačeni. Kako ova snaga nastavlja dobivati na zamahu, postaje sve lakše i lakše za one koji su gledali i čekali da konačno donesu svoju odluku i pridruže se. Srdačno ih pozdravite.

Shvatljivo je da su prošla iskustva bola i ptanje uvjetovala mnoge da ostanu u sjeni u svrhu samozaštite. Ne postoji krivnja i nikakav sram se ne bi trebao osjećati. Možete otkriti da oni koji su se tek sada počeli pridruživati u buđenju će se baciti u tok s velikom radošću i predanošću. Oni su duže čekali i jače se molili da se te promjene očituju. Neka naiđu na raširene ruke i otvorena srca koja će ih pozdraviti.

Ogledajte se sada često da bi pronašli nove dokaze, koliko god naizgled male, o ovoj rastućoj poplavi svjetla. To može biti kap u oceanu, no zapamtite, još uvijek govorimo o oceanu. Promijenite svoju perspektivu ukoliko postajete obeshrabreni i dovoljno se uzdignite da biste vidjeli valove. I sjetite se da dok zahvaljujete Stvoritelju što je ovo stvorio, dok se zahvaljujete nama što smo to stvorili, da zahvalite i jedni drugima kao i samima sebi, također. Dopustite da razumijevanje Svega, Jednote, uđe u vaša srca.

U velikoj ljubavi vam želimo dobar dan, dragi prijatelji. Razgovarat ćemo uskoro. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)