INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Thursday, May 9, 2013

08.05.2013Gledajte u sjajnu i božansku dušu koja jeste i istupite - Mihael
Počeli bismo ovu poruku vraćanjem na temu koju smo spomenuli prije par dana. Tema o toku dana je tebi, našem kanalu i u seansi i u tvom vlastitom životu, opetovano tijekom prošlog tjedna i više. Sada je vrijeme da proširiš tu temu više nego što si činio u ovim porukama. Znamo da smo je započeli prije i dopustili da se poruka završi prije nego je slika dovršena, no do sada si morao uvidjeti da pokušavamo da ih zadržimo u kratkim i lako probavljivim obrocima.

Dana ti je ta vizija sastanka, u vijeću, u tvom stanju sanjanja, drugih iz tvoje obitelji duša, tvog višeg ja, vodiča, učitelja i božanskih bića. Bio si vođen do razumijevanja da je riječ o odboru za planiranje koji je bio, jest i nastavit će zasjedati u vijeke vjekova. Tu sudjelujete, čak i inicirate odluke koje vode vaše živote. A to, dragi prijatelju, jest odakle potječe ono što nazivate tokom.

Molim, shvatite da ono što vam opisujemo nije, kao što kažete, uklesano u kamenu. Načinjeno je uz vaše sudjelovanje i na isti način može biti promijenjeno. Ipak, u ovoj igri ili predstavi koju ste osmislili, najveća korist je postignuta ukoliko vi igrate svoj dio bez potpunog sjećanja procesa. Stoga, čini vam se, u vašem budnom stanju, kao da vam se stvari, onda kada se događaju, zapravo, događaju vama. I, kao što ste nedavno iskusili, naizgled čudesne stvari se događaju kada krenete na put koji je najviše usklađen sa vašim izabranim životnim ugovorom. Ulazite u tok.

Shvatite da, od trenutka kada se krenete ostvarivati određene stvari za sebe i druge, svi dostupni rezursi počnu stvarati uvjete za vaš uspjeh. Kočnice, kako ih nazivate, su podmazane. ”Kako ću znati što trebam činiti?” je pitanje koje neprestano čujemo. A odgovor je: ”Povucite potez, makar ako je samo u umu.” Ispitajte sve opcije kojih se možete sjetiti, čak i one koje vam se čine nemoguće. Vrlo često, ono što se čini nemogućim je ono što niste dovoljno podrobno proučili ili kojeg se, iz nekog razloga, bojite. Pronađite ono što osjećate kao najispravnije. Što vam ispunjava srce radošću? Što vas čini nestrpljivima da započnete? Ne otpisujte još to na hrpu nemogućeg.

Upamtite, kočnice na putu koji ste osmislili su podmazane. Sada! Napravite korak, bilo koji. Tok o kojem govorimo jest tok života. Vi ste u njemu u svome čamcu i s veslima. Kada napravite prvi korak, primjetit ćete reakciju svog čamca na tok. Ukoliko se krećete u skladu sa vašim tokom, vaš čamac će pojuriti naprijed i kraj navodnih prepreka. Ukoliko, pak, pođete manje optimalnim smjerom, činit će se kao da pokušavati veslati uz struju, a vaše veslo kao da je postalo žličica. Ukoliko odaberete sjediti u struji i ništa ne učiniti… dakle, mislimo da je slika dovoljno jasna, zar ne?

Polje energije u kojem sada prebivate, sada jačajući svakoga trenutka, učinit će vam mogućim postići daleko više u daleko manje vremena neog što je bio slučaj na vašem planetu tijekom mnogih, mnogih života te doseže razine nikada prije viđene. Kako se sve više dragih duša budi, ove riječi i istina u njima će postati sve očitije. Preporučamo da ne čekate na to. Ništa vas ne sputava osim vas samih.

Gledajte sjajnu i božansku dupu koja jeste i iskoračite. Dopustite da prošlost bude prošlost i okrenite svoje lice budućnosti. Izgradite to za sebe. Kročit ćemo uz vas na svakom koraku puta.

Naša srca su uz vas, sada i uvijek. Dobar vam dan. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)