INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, May 29, 2013

29.05.2013


Vaše srce je jako, jako mudro. - Mihael
Ovoga dana ćemo dalje govoriti o temi razboritosti. To je nešto od velike važnosti u ovom razdoblju. Uvijek je bilo važno, narvno, no u ovom trenutku, kada toliko vaše budućnosti ovisi o vaše stanju postojanja, vašoj evoluciji svijesti, važnije je no ikada.

Željet ćete činiti ono što će vas potaknuti dalje, a ne ono što će usporiti vaš napredak. Obmanjujuća želja da se zadrži status quo je, ipak, još jaka u nekim predjelima, slabi, no još uvijek vam predstavlja probleme gdje god je to moguće.

Događa se poplava informacija dostupnih vašim intelektima i dosegnula je proporcije koje nisu viđene mnogo tisuća godina onima na ovoj planeti. U vašem je najboljem interesu da naučite kako se najbolje nositi s time. Kako možete najbolje odlučiti što za vas ima važnosti, a što ne? Što je istina, a što ne? Kome i čemu možete vjerovati?

Mogli bismo održati dugo predavanje na temu anđela, vodiča, uzašlih majstora i stvaralačih bića. I sve to je važeće, naravno. No, ovo će biti kratka poruka, dragi, jer je najbolji odgovor vrlo kratak.

Postoji veoma pouzdan i jednostavan način kojim sve gore spomenuto, a nemojmo zaboraviti vaše vlastito više ja, komunicira s vama iz trenutka u trenutak. Da, mi komuniciramo s vama iz trenutka u trenutak. I postoje mnogi i raznovrsni načini koje možete koristiti da biste primili tu komunikaciju, no to nije ono što je ovdje potrebno. Ono štoje potrebno je moći razlučiti u trenu da li prihvatiti ono što čujete, vidite ili čitate, ili to ne prihvatiti. A postoji i mogućnost i odlaganja svog prihvaćanja ili odbijanja dok ne bude dostupno više dokaza. Da li postoji takav način?

Mi bismo vam rekli da postoji. Nije riječ o nečemu što vam nikada prije nismo spomenuli. To je, ipak, nešto toliko jednostavno da tome niste posvetili pažnju koju ste trebali. U ovome, dragi prijatelji, leži ključ. Kada čitate, gledate ili slušate ono što je pred vama, budite veoma svjesni kako to utječe na osjećaj vašeg srca. Vaše srce je veoma, veoma mudro. Ono što je to u vama koje je uvijek ‘povezano’. To je mjesto u kojem u vama počiva ‘znanje’. To je dom uma. Nismo rekli intelekta. To je gdje je um povezan sa vašim zemaljskim bićem.

Nemojmo danas ulaziti u diskusiju. Dopustite da isteknemo da je vaše srce strpljivo čekalo cijelog vašeg života da počnete iskreno slušati ono što vam može reći. Dopustite da vas uvjerimo da nikada, ikada vas neće navesti na krivi put. No ‘trik’, ukoliko tako nešto postoji, jest da trebate slušati. Pod tim mislimo da ne odbacujete, ignorirate ili intelektualizirate ono što osjećate.

Ukoliko ćete naučiti kročiti kroz svoje svakodnevne živote na ovaj način, uvidjet ćete da brzo postajete sretniji i manje pod utjecajem stresa. I prije ili kasnije spoznat ćete odakle dolaze takvi osjećaji. Mi smo, kao što smo vam mnogo puta rekli, uz vas svakoga trenutka. Vi niste nikada, nikada sami. I voljeni ste bezrezervno. Ovo, kako biste vi rekli, čvrsto kao stijena.

Razgovarat ćemo uskoro, draga srca. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)