INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Sunday, November 4, 2012

Mihael - 04.11.2012


Trenutak vašeg kvantnog skoka sada se približava veoma, veoma brzo - Mihael


Još jednom vas susrećemo tijekom rasta energija pred otvaranjem portala, s tim da je ovaj značajan 11-11. Sa svih strana čujemo uzdahe. No, primjećujemo da čak i vi primjećujete relativnu lakoću s kojom sada to odrađujete. To je u skladu s onim što smo vam govorili, zar ne?

Promjene koje primjećujete na sebi, ukoliko iskreno promatrate, sada više podsjećaju na vihor. Vjerovatno imate poteškoća s praćenjem svega. Ne brinite. Nije nužno osvojiti bodove.

Nekima od vas se toliko toga događa da osjećate kao da uopće ne spavate. To je stoga jer postajete sposobniji biti svjesnijima što vaša rastuća svijest čini tijekom vašeg sna. Vaša namjera, očitovana vašim višim Ja i vašem Stvoritelju, može vam na to staviti fokus, ukoliko je takva želja.

Ponavljano je iznova i iznova: “Kako gore tako i dole.” Želimo vam ovoga puta dati jednu malu prognozu. Vaši znanstvenici su opisali ono što se naziva kvantnim skokom. Elektroni pod podražajem povisit će frekvenciju do određene točke i tada će “skočiti“ na novu putanju, prema vašem shvaćanju. Dakle, vi ste podizali frekvenciju već neko vrijeme. Trenutak vašeg kvantnog skoka sada se približava veoma, veoma brzo. Ništa vas ne može pripremiti za novi svijet u koji ćete se probuditi. Sve što ste od nas čuli bit će istina pa, ipak, to nije niti početak da se opiše ono što ćete iskusiti. Dopustite da kažemo da će naš zadatak u to vrijeme biti veličanstven kao i vaš.

Vaše putovanje na ovoj razini putovanja je iznimo cijenjeno, no nedostajali ste do boli. Volimo vas, braćo i sestre. Sada požurite kući.

Hodite u ljubavi i svjetlu dok ne budemo ponovo razgovarali. Dobar vam dan.

Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)