INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Monday, November 19, 2012

Mihael 18.11.2012 - Ron Head


Čuvamo vas u svojim srcima s poštovanjem prema vašoj snazi i odlučnosti. - Mihael


Danas vidimo da imamo zanimljivu mješavinu osobnih energija o kojoj želimo s vama razgovarati. Mnogi od vas imaju iskustvo koje se može opisati jedino kao drijemež ili predah. Drugi se pitaju odakle nenadano navire sva ta negativnost. Nekoliko njih još osjeća kao da trče punom snagom uzbrdo. Sve su to iste okolnosti sa različitim simptomima, moji prijatelji. Da li biste željeli metaforu da objanimo kako sve to uopće može biti slično?


 Upravo sada ste na stupnji koji je poput osobe koja se pakira i spreman na dugo putovanje. Što se nedvojbeno događa u tom trenutku? Mogli biste se baciti u svoju omiljenu fotelju i reći: “Konačno! To je obavljeno.” To bi bilo poput predaha. Možda ste se malo kasnije počeli pripremati. Tada biste trčali uokolo grabeći stvari da biste bili spremni u posljednji trenutak. Ili ste možda završili s pakiranjem i hodali biste uokolo provjeravajući svaku sobu za stvari koje ste zaboravili i razmatrajući što, možda, možete izostaviti iz te vaše teške prtljage. Upravo to je ono što sada obavljate na energetskoj razini. Radije nego da provodite vrijeme brinući se o toome što se događa, uživajte u svom predaju, olakšajte svoj teret ili uzmite zalihe sa sobom.


O nečemu drugom bismo željeli s vama danas govoriti. Postoji rastući pokret za ujedinjenje na vaš dvadest drugi ovog mjeseca da bi se združile energije u meditaciji. Efekti tih događanja su postali veličanstveni skokovi u količini ljubavi i svjela na vašoj prekrasnoj planeti. Potaknuli bismo sve vas koji imaju mogućnost da taj dan pronađu vremena i udruže se u grupnoj meditaciji. U zemlji vašeg kanala (op. prev. Sjedinjene Američke Države), to će biti blagdan. Zar to nije najbolji način da se proslavi Dan zahvalnosti?


Tako, duboko udahnite i pripremite se za približavanje vrata dvadeset-drugog.


Šaljemo svakome od vas našu bezuvjetnu ljubav i čuvamo vas u našim srcima s poštovanjem prema vašoj snazi i odlučnosti. Želimo vam radosno vrijeme blagdana dok prolazite kroz kraj ovog svijeta dualnosti i počinjete izgrađivati prekrasan blistavi svijet jedinstva koji ste toliko dugo priželjkivali.


Neka vaša srca spoznaju mir dobro obavljenog posla. Dobar vam dan, sestre i braćo. Uskoro ćemo opet razgovarati.



Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/category/michael/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)