INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Friday, November 2, 2012

Mihael - 02.11.2012


Molim, prestanite skakati i smirite se - Mihael


Dobro jutro. Sada ćemo razgovarati o vašem osjećaju predstojeće promjene. U tome ste posve u pravu. I vi se ogledate pokušavajući primjetiti prve manifestacije te promjene, zar ne?

Gotovo neprestano čujemo vaša pitanja: “Kada? Kada?” Pa, kažemo vam to vrlo često da se odigrava sada. Postoje znakovi oko vas, da. No, osjećaj koji imate tiče se toga u najmanjoj mogućoj mjeri.

Razlog zašto to osjećate i što to osjećate toliko snažno jest u tome što vi, zapravo, primjećujete razmjere masivnih promjena koje ste stvorili i koje nastavljate stvarati, u sebi samima. Molili ste i molili za određene stvari da se dogode i sada osjećate da se počinju manifestirati u vašoj svijesti. Osjećaj je, zar ne, kao da je nešto veliko i nepoznato odmah iza zastora vaše svjesnosti? Dakle, to je apsolutno savršena slika istine o tome.

Mi ćemo vam reći da je upravo činjenica da ste zainteresirani za ove poruke pokazatelj da ste se obavezali koje će vas odvesti još bliže poimanju osove koju ste stvarali mnogo, mnogo života. Većina vas mili da znate tko je to. No, prekrasna istina je da čak i oni koji su najbudniji tek sada će biti predstavljeni sebstvima koji će ih zapanjiti i oduševiti.

Iznenada ćete otkriti bezgraničan život koji vam se čak ne može niti opisati. Moćemo vam reči da ćete moći to pojmiti iz iskustva, no dok to ne ostvarite, neće vam ništa značiti. Bilo bi to kao da vam pokušamo objasniti okus čokolade. Pokušajte to. Da li mislite da je to moguće? Što ako bismo vam rekli da biste mogli biti svjesni nekoliko dimenzija i vremena odjednom? Ukoliko nikada niste vidjeli drugu dimenziju u ovom životu, da li vam to doista išta znači? Sve te stvari su istina. Sve one zvuče sjajno. Sve služe da vam se održi fokus pažnje na vašem uzašašću. No, ionako stvarni cilj nije niti jedna od tih stvari.

Stvarni cilj za vas je da konačno po posljednji puta obgrlite to malo, prividno ja u veličanstveno Ja koje ste zapravo i da živite kao to JA od tada pa nadalje. Kad se to približava, da li mislite da biste mogli osjećati da se nešto veliko i prekasno mora dogoditi? Da li biste se osjećali kao što se osjećate sada? Da li vam to zvuči ili ne zvuči kao istina?

Molim vas, prestanite skakati i smirite se. Naravno, šalimo se. Zapravo, mi skačemo s vama. Mi smo vam sada vrlo, vrlo blizu. Zašto ne ponijeti taj osjećaj približavajuće proslave kroz vaš dan i dijeliti je diljem vašeg svijeta? Ne trebate o tome pričati. Samo je nosite. Zarazna je. Zarazite svakoga.

Volimo vas, draga srca. Uskoro ćemo opet razgovarati. Dobar vam dan.
Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)