INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, November 19, 2012

Mihael - Ron Head 14.11.2012Stvorena je snaga za mir. Pažljivo njegujte njezine pupoljke - Mihael


Na ovaj dan, 11-11, portal energija 11-11 otvara se u svoj najveći potencijal. Opažamo da se veliki broj ljudi spaja i spojit će se međusobno u meditacijama i vizualizacijama povezujući se kritalnom mrežom zemlje majke.

Ovo je početak odbrojavanja, da se tako izrazimo, posljedni od nekoliko velikih koraka koje vas vode prema 21-12-12. Postoje mnoga, mnoga očekivanja s kojima ste vezani na taj dan, pa i ovo, također. Te nade, snovi i očekivanja vas pogone naprijed i imaju prekrasan učinak na vašu svijest.

Trebat će nešti vremena prije nego što spoznate sve razmjere promjena okje ste unijeli u budućnost svijeta, no te promjene koje ste stvorili u svojim životima jesu i bit će izrazite, barem vama samima. Koliko njih je nevidljivo onima koji se na vas ugledaju nije niti bitno. Zapravo, vi ste, i to ne u maloj mjeri, promijenili njihovu svijest, također. I s vremenom, i oni će to shvatiti.

Današnja poruka će biti kratka i precizna, no ne i nevažna. Želimo da razumijete razmjere onoga što ste učinili i što nastavljate činiti. I želimo da vam još jednom čestitamo i ponudimo sigurnosti u našu spremnost da vam pomognemo kroz ove posljednjih nekoliko tjedana. Vaš napredak je primjećen i slavljen diljem svemira. Vi ne možete vidjeti kakve utjecaje imate na Sve, ali oni su veoma stvarni. Kako ovoga puta otvarate svoja srca energijama iz Izvora, otvorite ih i jedni drugima. Stvorena je snaga za mir. Pažljivo njegujte njezine pupoljke.

Uskoro ćemo opet razgovarati. Dobar vam dan. 


Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)