INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Thursday, November 22, 2012

Mihael 21.11.2012 - Ron Head


Sve je vaš izbor. - Mihael


Danas ste jedan mjesec udaljeni, kao što ste konstruirali, prije dana kojem ste odabrali pridodati vrhunsku važnost. I zbog toga jer ste to učinili, taj dan će imati fokusirane energije velikih promjena koje su sukladne prelasku iz ovog u slijedeće doba. Vaš fokus i vaša namjera privlače vam beskrajnu energiju, svjetlo, ljubav i moć Stvaranja. 


Do razmjera koji će premašiti vrijeme tog datuma, vaša percepcija svijeta u kojem živite doživjet će kvantni skok prema naprijed. Do razmjera kojima se držite za ugodnost svoje povijesti i sigurnih načina gledanja, ništa se, naizgled, neće promjeniti. S tim nije ništa krivo. Sve je vaš izbor. Postoje, napokon, bilijuni vas koji nemaju ideje, svjesno, da se vaš svijet promijenio. 


A promijenio se, ne zavaravajte se. Koliko god kao ljudska vrsta željeli promjenu da ostane u budućnosti, promjena nikada ne prestaje. Vas svijet se promijenio. Ono što preostaje jest da se promijeni vaša svijest, također. To će se dogoditi. Dogodit će se uslijed velikih količina ljubavi u koje postajete uronjeni. to se dogoditi zbog rada koji se obavlja s vama od vaših vodiča i anđela. No, najviše će se dogoditi jer ste vi odlučili da se dogodi. 


Naša ljubazna zamolba vama je, molimo vas, nemojte pasti u sumnju ili strah ukoliko shvatite da se nije dogodila neka trenutačna transformacija za vas osobno. Do razmjera, kao što kažemo, da se držite svojih prošlih uvjerenja i percepcija, bit će potrebno vrijeme da vam se te stvari manifestiraju. Dok dopuštate da vrijeme klizi, shvatit ćete da su već dio vaše realnosti. Ono što ste odredili imati kao svoju realnost već jest realnost, moji najdraži prijatelji. Počnite otpuštati sve razloga zašto još nije vaša, jer doista jest. 


Svaki maleni tračak vaših snova uzrokovat će da se upravo toliko otvorite prema punoj svijesti. Uskoro ćete pomagati drugima da vide što i vi vidite, upravo kao što mi činimo sada. Započnite rano sa vašoj prazničnom kupovinom. Započnote sada dopuštati da otpadnu sva uvjerenja. Sjetite se tko ste, odakle ste došli i zašto ste ovjde. Budite oni iz vaše namjere i mašte. Dopustite si biti vrijedni, zaslužiti i biti sposobni biti upravo takvi. 


Sad je vrijeme. Vaš posao je obavljen. Sada je vrijeme prionuti na posao. Da vas to ne bi zastrašilo, obećajemo vam da će se taj posao uskoro pretvoriti u radosnu igru. 


Sada vam dolazimo još bliže. Ne možete i nećete krivo zakoračiti. Ostanite u centru svog srca i dopustite da ovih posljednjih nekoliko tjedana prođe u zahvalnosti i iščekivanju.


Nastavit ćemo s vama razgovarati. Dobar vam dan.

Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/category/michael/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)