INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Tuesday, November 6, 2012

Mihael - 06.11.2012


Da li osjećate energiju ovog dana? Sva je od nade. - Mihael


Naša poruka za danas je ona ohrabrenja i podrške. Na ovaj dan će ljudi SAD-a reći svijetu, i jedni drugima, kakvu budućnost žele. Znamo da ih svatko od vas podržava u svojim srcima. Svjetloradnici diljem vašeg svijeta čekaju i gotovo suzdržavaju dah u molbi za rezultate.

Umjesto zadržavanja daha, dragi, duboko dišite i šaljite svoje namjere za novi svijet koji želite u svijest, u kolektivnu svijest. Mnogi milijuni će glasovati sa njihovom namjerom ovoga dana, a da ne pripadaju na ovu stranu obale, no koji prebivaju u toj svijesti. Održavajte mjesta u vašim srcima za manifestaciju novog, da svjetlo preuzme veću ulogu u vođenju te zemlje.


Na ovaj dan, mnogo toga će biti pokrenuto, a što je čekalo svoj čas. Vrijeme je sada. Vaše vrijeme je sada. Sada je vrijeme da počenete tražiti svakoga dana nove prilike da kažete ili učinite nešto što će pojačati svjetlo na vašem svijetu. Pronađite nešto, veliko ili malo. Vi ne možete, zapravo, vidjeti dovoljno daleko naprijed da biste znali koliko velik ili mali taj čin može postati, barem ne za sad. No, približava se vrijeme kada ćete početi uviđati efekte vaših djela. Možda će vam dobro doći da pretpostavite da će imati ogroman utjecaj odmah van dosega vašeg pogleda. To nije daleko od istine, zapravo.

Da li osjećate energiju ovog dana? Sva je od nade. Ogromna je i rastuća. Doprinesite joj, hoćete li? Glasujte svojom ljubavlju i namjerom.

Otvor portala 11-11 se počeo proširivati. Dajte da prođemo kroz njega sa stilom, otvorenih očiju i raspjevanih srdaca. Razgovarat ćemo prije no stigne taj dan.

Dobar vam dan, draga srca. Ne… prekrasan dan! 


Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)