INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Thursday, November 8, 2012

Mihael - 08.11.2012


Samo budite prekrasna mrkva - Mihael


Vrijeme je da govorimo o stvarima koje se događaju u vama dok sve više bivate ispunjeni frekvencijama svjetla koje vas okružuju.

Za neke će se ovo činiti još daleko izvan njihovog domašaja. No, za veći broj vas, koji su obraćali pažnju na svoje unutarnje promjene tijekom dužeg razdoblja, spomenu ćemo te stvari tako da možete znati da nisu usamljeni u svojim iskustvima, čak da nisu niti među rijetkima. Postoji svrha svega toga, kao što dobro znate. Ta svrha je povećati vaše energije, vaše razumijevanje, vašu svijest do razine koja će omogućiti vaše uzašašće u više stanje postojanja u veoma bliskoj budućnosti. To rezultira nekim ubičajenim… nazovimo ih simptomima… koje možete prepoznati kod sebe.


Postoje oni među vama koji primjećuju bljeskove svjetla, promjene boja i druge stvari koje ih mogu ponukati da se zabrinu o zdravlju svog vida. Postoje oni čiji uzorci spavanja naizgled više nemaju uzorak. Neki prolaze kroz razdoblja koje se može nazvati samo euforijom. Postoje i druge stvari koje bismo mogli nabrojati, no oni koji ih doživljavaju već su dovoljno upućeni da ih mogu razumjeti.

Ekstremi bola koji su toliko prevladavali toliko dugo vremena kod svjetloradnika, sada će jenjati. Postepeno no stabilno iscjeljenje dugotrajnih fizičkih stanja postat će očito. I, vrlo važno, iako se možda neće tako činiti, vi otkrivate da vaši “gumbi“ više ne djeluju kada ih se “pritisne“. To možete prihvatiti kao lekciju koju ste svladali.

Svatko je od vas u njegovom ili njezinom jedinstvenom stanju bivanja te će stoga trebati i proći te stvari, kao i druge, na jedinstven način. Molim vas, nemojte pokušavati biti drugačiji nego što jeste. Nemojte se uspoređivati ni sa kim. Napokon, razlog zbog kojeg ste ovdje jest upravo to da ste takvi kakvi jeste. Ukoliko ste mrkva u juhi, ne bi bilo dobro za vas da pokušate biti luk. Samo budite izvrsna mrkva. Budite zahvalani sebi za bivanje to tko ste i što ste.

Smiješimo se znajući da ćete biti zapanjeni kada to počnete sami uviđati tko je to u stvari. Dok vam se te stvari događaju i to sve češće, prihvatite ih sa zahvalnošću za “vas“ u koje vam pomažu da se razvijete. Ponovo, hihoćemo se dok kažemo: “otpor je beskoristan.” Zapravo, otpor to ne bi bio, no, molim vas da prepoznate da ono što prolazite je samo ono što ste vi, vaše više ja i vaš Stvoritelj odredili da vam je najpotrebnije.

Neki se brinu da li će ili neće stići “na vrijeme“ ili da li se stanje svijeta razvija “prema rasporedu.“ Dopustite da istaknemo - i odmah kažemo da to nije savršeno objašnjenje - vi napredujete kroz ono što doživljavate kao vrijeme da biste skočili u stanje bez vremena. Stoga ste točno tamo gdje i kada trebate biti. Kada stignete, bit će to točno na vrijeme. (Hihotanje, čestitke i zagrljaji posvuda. Nama se to sviđa.)

Nekolicina koje pratite na vašem internetu su rekli da odustaju od borbe. To je tek osjećaj kao da više nije potrebna. Upravo tako, draga srca. Raskrilite ruke i proplešite ostatak puta. Prihvatite, prihvatite, prihvatite. Zajašite krijestu vala i ne možete promašiti ono kamo vas on vodi.

Volimo vas. Poštujemo vas. I očekujemo vas otvorenih ruku.

Dobar vam dan.

Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)