INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Sunday, March 3, 2013

03.03.2013To je snaga i ona postoji u vašim srcima. - Mihael  
   Danas ćemo govoriti o temi čišćenja vašeg svijeta. Iako je to nešto što se čini da još nije počelo s vašeg gledišta, uvjeravamo vas da jeste.

Vi, naravno, tražite vidljive rezultate, a svugdje kamo se okrenete vidite nastavljanje zagađenja, ono što nazivate lomljenjem, uništavanjem šuma te predatorstvo vašeg korporativnog sustava. Koliko god loše to još uvijek jest, kažemo vam da bi moglo biti još i gore. No, u vezi s našom nedavnom porukom o manifestaciji koja postaja očita tek u svojim posljednjm stadijima, sada vam kažemo da se isto odnosi i na ovo pitanje.

Proces promjene stava i namjera u vašoj kolektivnoj svijesti je brži nego ikada prije. I nastavlja se širiti sve većom brzinom. To se mora prvo ostvariti, kao i sa svime drugim. Kada dosegne svoj vrhunac, a uskoro hoće, kada djeca Gee doista budu siti svega, uvriježene prakse će prestati i šteta će se početi popravljati.

Sada se ulažu napori da se stvari ne odviju predaleko u određenim područjima. Vaš zrak i voda su zaštićeni koliko god je to moguće, na primjer. No, mnogo, mnogo toga bi se moglo i bit će učinjeno kada ćemo djelovati zajedno kao ekipa. Dakle, zašto to onda ne učinite, pitate? Mi bismo mogli isto pitati vas, znate. No, razumijemo da, u ovom trenutku, niste slobodni tako postupati. Istinu govoreći, mnogi od vas još ne razumiju niti to.

Što nas sprečava? Vi kažete da su bi vaša zvjezdana braća bila dočekana s dobrodošlicom. Znamo da bi bili pozdravljeni i da bi se na njih pucalo. Voljeni? Bili bi voljeni i od njih bi se strahovalo. I to ne samo strahovalo, već bi mnogi to osjetili kao stvarni teror. Naša prisutnost bila bi iskorištena kao izgovor da vas se još više terorizira. To nije prihvatljivo.

No, i to se brzo mijenja. Mnogo se napora ulaže u sadašnjem razdoblju da bi se promijenila ta cijela situacija, a mi osjećamo da će vrlo skoro gotovo cijeli vaš svijet biti svjestan da je tajna postojanja drugih bića oko vašeg planeta nerazumna. Veoma je teško poreći postojanje nečega što gotovo svatko vidi.

Napori se poduzimaju da se učvrsti strah, da. No, čini se da čak i to popušta. I, naravno, mnogi vjeruju da bi oni danas doista pozdravili osobni posjet. Kažemo vam da ih je bilo u prošlosti, pažljivo izvedenih, i rezultati nisu bili onakvi kakve se očekivalo. Tek nekolicina vas je čak i sada pripremljena za pradigmu takvog uznemirujućeg iskustva. To je razlog za oprez. Vi ste oni koje se štiti, dragi.

Ipak, prevladava osjećaj da ste gotovo spremni i posve je jasno kao dan da bi bilo bolje jučer, u mnogim slučajevima, barem što se tiče čišćenja vaše zemlje. Dakle, kako bi se to moglo prije ostvariti?

Činite ono što činite. Kao što smo rekli, napredak je rapidan. Osjeća se da, među nama, stvari se zagrijavaju, kao što vi kažete. I nemojte zaboraviti svoje vlastite osobne promjene i sprenost koji su od najveće važnosti. Postoje mnogi bilijuni individualaca na ovom putovanju i vi morate biti fokusirani na onoga koga možete mijenjati, a ta osoba je, naravno, upravo vi. Ukoliko se pobrinete za to, mi ćemo otkriti da je to, čudesno, imalo utjecaja na sve. Takva je priroda svijesti. To je snaga i ona postoji u vašim srcima. Mnogo puta smo to isticali, zar ne?

Nasmiješite se! Mnogi od vas to shvaćaju. Što više shvaćate osmijeh, to ćete radosniji i slobodniji biti.

Malo smo pretresli i druge teme, no nadamo se da ste uživali u današnjem razgovoru. Razgovarat ćemo vrlo skoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)