INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Monday, March 4, 2013

04.03.2013




Danas ćemo govoriti o zdravlju i onome što nazivate simptomima uzašašaća - Mihael   
   




Danas ćemo govoriti o zdravlju i onome što nazivate simptomima uzašašća.

Energije koje su odaslane u vaše okruženje i one kroz koje prolazi vaša planeta, uzrokuju manje neugodnosti kod nekih, velike neugodnosti kod drugih, iako ih tek manjina doživljava kao doista bolne.

Naravno, razlike se mogu odnositi na nekoliko čimbenika. Prvo, u kakvom je stanju tijelo, um i duh subjekta? Odnosno, vas. Koliko se slobodno prepuštate tranziciji? Koliko rapidno je vaše više ja i vaša duša odlučila da trebate proći tu promjenu? I, nemojte previdjeti mogućnost da su u pitanju stanja koji mogu i trebali bi biti tretirani od strane vaše medicine.

U mnogo slučajeva, ipak, vaša medicina ne može pronaći ili razumjeti uvjete koje opažate. Bol i neugoda su signali, dragi. Ili su signali postojanja stanja ili postojanja otpora. Najlakša stvar koju možete isprobati jest zavitlati se u budćnost svim svojim srcima. Toliko o otporu.

No, u mnogim slučajevima vaša sama tijela čuvaju, nepoznato vama, strahove, bijesove, zamjeranja, otpore i žaljenja iz ovog života, prošlih života, pa čak i onih koji su vam predani putem vaše DNA od onih koji su bili prije vas. “Dakle, kako da se, zaboga, nosim s tim?”, pitate. Ponudit ćemo vam par prijedloga.

Za početak, znajte da će bezuvjetna ljubav koja vas sada obavija s vremenom prevazići sav taj otpor i vi ćete uzaći ukoliko ste tako odlučili. To se može dogoditi prije, a može se dogoditi kasnije. Strpljenje je daleko ugodnije kada je osobi ugodno, zar ne?

Možete odlučiti da nastavite po svom i, kroz vaše meditacije i molitve, potražite i razrješite probleme svojim snagama. U tom slučaju, pomoć vam je na raspolaganju kroz vašu vezu sa Izvorom vašeg bitka. No, sugerirali bismo vam da ne budte poput onoga tko inzistira da bude spašen od Svemogućeg, ali ignorira čamac koji mu je od Njega poslan da ga spasi od poplave.

Napokon, dragi, postoje mnogo krasnih “novih“ metoda iscjeljenja koje su vam postale dostupne tijekom ovih posljednjih godina koje se mogu pozabaviti tim stvarima na način na koji vaša medicina to nikada nije svladala. Mi upotrebljavamo riječ nove u navodnicima jer su to jednostavno stvari kojih se sada i sami prisjećate. One se bave tim stvarima kroz vašu energetsku i duhovnu stranu.

Shvatite da kada se nešto rasčišćava za vas na tim razinama, efekt se mora očitovati i na vašoj fizičkoj strani. Stoga, ukoliko ne želite živjeti sa neugodama dok same od sebe ne nestano, potražite vrstu iscjeljiteljstva koja najviše rezonira s vašim uvjerenjima. Kažemo vam to, iako možda neće biti najmoćnije, no bit će ono kojem će vaša uvjerenja dopustiti djelovati. Možete nastaviti sa drugim kada sami odaberete.

Vjerovanja, vidite, su stvari koje ste konstruirali, znajući ili ne, da biste se zaštitili. U mnogo slučajeva, ona zapravo mogu biti ono što uzrokuje probleme. Vrlo često nisu u skladu s onim što mislite da vjerujete u svom svjesnom umu.

To može zvučati nemogućim nekima od vas, no mi vas uvjeravamo da može biti istina. Kao primjer, možete misliti da vjerujete svome Stvoritelju svim svojim srcem, no zatim se zapitajte zašto se opirete promjeni ili provodite imalo vremena brinući se o budućnosti.

Dakle, završna misao koju bismo vam danas dali je ova. Gdje god da ste i kakva god bila situacija, postoji, negdje u vašoj fizičkoj ili duhovnoj okolini, pomoć koja vam je na raspolaganju ako to želite. Možete je naći ukoliko je potražite. Trebat ćete je prihvatiti kada je nađete. Zapitajte se da li možda vaša razmišljanja ne stoje kao prepreka na putu. Ili ste možda ponosni na to da ste samotnjak?

U svakom slučaju, napredujete. I istina je da činite upravo ono što trebate činiti u ovom trenutku. To je stoga jer ono što činite će vas neizbježno dovesti tamo kamo ste odlučili stići.

Okružujemo vas ljubavlju ovoga dana i uskoro ćemo opet razgovarati. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)