INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Wednesday, March 13, 2013

13.03.2013




Ljubite se kao što vas mi ljubimo - Mihael   
   


Meditacija će biti naša tema ovoga jutra. Naša svrha će biti pokazati vam da to možete činiti kao i što to može i bilo tko drugi.

Pojednostavite, molim, svoju percepciju što je meditacija. Čitali ste i čuli opise meditativnih iskustava ispričanih od drugih. Oni pričaju o stvarima koje vas zapanjuju i, zbog toga što se niti jedna od ovih stvari, čini se, ne događa vama kada zatvorite svoje oči, vjerujete da vi ne možete meditirati i prestajete se truditi u razočaranju.

Dragi, imate život za živjeti. Ljudi, vaša djeca i bračni drugovi, ovise o vama. Niste proveli život u razvijanju te vještine i nemate vremena to činiti. To je u redu. Razumljivo je. Ukoliko se ovo ne odnosi na vas te ste uspješnji meditant, plješćemo vam. No, velika većina vas neće biti pustinjak u špili niti doživotni meditatori. Stoga, dopustite da rasčinimo vaše zablude i pružimo vam priliku da koristite ovaj veličanstven alat da napredujete dalje ma gdje god se sada nalazili.

A ključna je ta fraza, moji prijatelji, gdje god da ste. Nemoguće je početi putovanje od bilo gdje drugdje nego od tamo gdje jeste. Stoga, evo novog cilja koji vam predlažemo usvojiti. ”Meditirat ću svaki dan.” Vrlo je jednostavno. Tu počinjete.

Naučit ćete više, upravo kao i u svakom drugom području vašeg života. Možete se doista pronaći u neko doba da imate veličanstvene vizije i iskustva. Da se to može dogoditi nije važno. Ono što je važno za vas je da nađete, u svojim srcima, mir i slobodu da se upoznate kao osobe koje zaista jeste. A između te dvije stvari, naglašavamo mir. Vrlo je teško to postići u vašem svijetu. A kada ste sposobni to osjetiti, tada vi, u stvari, dijelite to sa svima drugima, bilo da to znate ili ne.

Sada, budući čitate ili slušate ovu poruku na nekoj vrsti elektroničke naprave, kažemo vam da je posve u redu za vas da koristite tisuće i tisuće zvučnih i video snimki za meditaciju da bi vas vodile i pomogle vam u tom procesu. Vaša misija, ako je prihvatite, jest da svakoga dana provedete vrijeme sa sobom i samo sobom. Mi dodajemo malo humora da to malo razvedrimo. To bi trebalo biti vedro. Nudimo vam oslobođenje i olakšanje, ne novi zadatak. Trebali biste osjećati: ”Ah, sada mogu malo meditirati.”, a ne: ”Sada moram meditirati.”

Mir i samo-otkivanje, učinite to jedinim okolnostima i ostvarit ćete čuda za sebe. Napravite taj prvi korak i mi vam obećavamo da će vam vrlo skoro nedostajati oni dani kada ćete to trebati preskočiti. I, usput, nemojte se zamarati niti time.

Ljubite se kao što vas mi ljubimo te ćemo uskoro razgovarati opet.

Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)