INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Friday, March 8, 2013

07.03.2013



Vi… daleko ste moćniji i mudriji nego što se usuđujete priznati. - Mihael   
   


Ovoga puta govorili bismo o promjenama koje se očituju na vašem zemaljskom domu i koje se uglavno ignoriraju od strane vaših medija i vaših vlada.

Informacija ipak dopire do vas. Ne u cjelosti, no prilično. Vi dnevno vidite izvještaje o zemljotresima, aktivnostima vulkana, nastajanju rupa u zemlji, poplavama i olujama. Istina je da su neke od tih stvari pojačane, pa ako i nisu stvorene ljudskim djelovanjem. Sada to nije slučaj u tolikom obimu, budući da su takvi poduhvati prilično skupi i nije se činilo da polučuju željeni učinak.

Ipak, postoje dvije stvari koje želimo istaknuti na ovaj dan. Ta osnovna poruka koju bismo željeli prenijeti nije drugačija od onih koje su prije dane kroz mnoge druge kanale, no mi bismo istaknuli te dvije točke jer se čini da nisu doprle do onih koji izvještavaju te stvari vama.

Prvo, stvari koje se događaju iznimno su nužne za samu Zemlju dok se transformira u prekrasno biće koje će biti i stvara prekrasan život gdje su njezina djeca stvarala smrt i ružnoću. Ona čini te stvari na način i na mjestima koja ne uzrokuju veliki gubitak života i imovine. Njoj je život dragocjen. Kao i vaš mir uma i duše. Mi mislimo da razumijete da beton, čelik i posao nisu toliko na cijeni, no imaju tendenciju da postoje tamo gdje ste vi.

Svaki od tih prirodnih događaja otpušta pritisak koji mora biti otpušten. Ukoliko bi bili otpušteni na manje ili na drugim mjestima, nastala bi velika šteta.

Sada stižemo do naše druge točke. Željeli bismo da vi, kad čitate i gledate te stvari, i to vas molimo stoga jer se ti izvještaji još uvijek publiciraju radi izazivanja šoka, sjetite se zahvaliti Zemlji i vašem Stvoritelju za to što uzrokuju da se stvari odvijaju na način na koji se odvijaju. Održavajte zahvalnost u vašim srcima da nitko ili mali, mali broj biva ozljeđenima. I slavite napredak koji se ostvaruje. Na taj način vi možete pomoći da se taj tren nastavi. Strahom i brigom… pa, dosta smo vas učili o efektima straha i brige, zar nismo?

Zamolili bismo vas i da protegnete takvo razmišljanje na druge vrste promjena koje su u tijeku, političke, ekonomske i društvene. Promjene te vrste će vjerovatno imati neke manje zgodne efekte. No, događaju se. Vi to činite. I, molim, pokušajte imati mudrosti vidjeti svoju vlastitu mudrost dok stvarate kao nešto drugo osim prekonoćnog debakla.

Sada pomislite na zid koji je srušen prije nešto godina u Europi. Nitko to nije očekivao. Dogodilo se u jednom danu. Ipak, sada razumijete da male i neprimjetne promjene dovele do toga tijekom određenog razdoblja i to se odigralo bez velikog gubitka života.

Vi, dragi, daleko ste moćniji i mudriji nego što se usuđujete priznati. U vezi s tim, imamo još jednu preporuku. Usudite se to učiniti. Kada to osvijestite u vezi sebe, promijenit ćete stvar na način koji ne možete zamisliti.

To je dovoljno za sada, mislimo. Idite u miru i razgovarat ćemo skoro. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)