INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Tuesday, March 26, 2013

25.03.2013


Veza sa Duhom - Mihael
   Počet ćemo razgovor ovog jutra o izvorima kanaliziranih poruka. Namjeravamo da ova informacija olakša onima koji uviđaju da su prijemčljivi za takve poruke da bi razumjeli proces i da steknu povjerenje u ono što primaju.

Mnogo vas će shvatiti da se usklađuju sa ogromnim poljem takvih informacija od sada pa na dalje. Vaš unutarnji ustroj se mijenja na način da to postaje dijelom vaših života. Primit ćete uglavnom osobnije poruke, a neki će željeti biti provodnici za opće infomracije poput onih koje su zabilježene od ovog kanala i drugih.

Shvatite da vi jeste i uvijek ste živjeli usred oceana frekvencija što nosi sve informacije univerzuma. To je upravo kao i činjenica da sjedite u moru radio i televizijskih signala koje samo primjerena oprema i pretvarači mogu primiti. Vi ste primjerenea oprema za ovaj novi prijem, a vaši pretvarači se modificiraju promjenama u svakome između vas sviju.

Nešto od toga će zahtijevati od vas da se svjesno dobrovoljno prijavite, no mnogo osobnih informacija će vam postati dostupno dok se riješite stare prtljage i počnete se otvarati tim procesima i poimanjima koje zovete uzašašćem.

Kao što je uvijek bilo, neki od vas su vizualno orjentirani, neki više osjećaju, neki najbolje uče putem slušanja, a neki će najbolje uspjevati pisanjem svakoga dana i dopuštajući toku misli da vas odvede kamo god išao. Nema pravilnog ili nepravilnog načina da se to čini, uz slijedeće kvalifikacije toj tvrdnji. Ukoliko ste željni da se istinita, korisna i vjerodostojna infomacija očituje, morate biti uskađene energije istom. Trebat ćete postići čistoću i čestitost svrhe i održavati je dnevno da bi održali informaciju u čistoći i cjelovitosti dostupnom vama. Trebat ćete razumjeti i prihvatiti svoju vlastitu odgovornost i suverenitet da bi bili sigurni da vi i samo vi imate kontrolu nad procesom . Nemojte, preklinjem vas, samo širom otvoriti vrata svoje svijesti da bilo čemu što moli ulaz. Nemojte prihvatiti kao apsolutnu istinu sve što možete čuti, vidjeti ili misliti išta više nego što biste činili u vašem vanjskom svijetu.

Postoje oni koji znaju i mogu vam pomoći u učenju kako se nositi sa svim novopronađenim darovima koje možete steći. Nakon što je sve to rečeno, vratimo se temi s kojom smo počeli.

Kako ćete se otvarati, možete shvatiti da razumijete životinje, drveće pa čak i vašu dragu Majku Zemlju. Možete otkriti da određena bivša mitska počinju biti malo manje mitska za vas. No, naravno, to nije predmet ove diskusije. Ono što ćete gotovo sigurno moći otkriti, ukoliko to namjeravate, jest veza sa Duhom. Imat ćete dovoljno vlastitog razumijevanja što to morate proraditi. Ta različita shvaćanja su se razvijala tijekom tisućljeća i duboko su urezana u vašu svijest. I to je uredu. Trebate početi razumjevati da određene energije mogu biti nazivana različitim imenima na vašem orjentu, a posve drugačijima u vašim zapadnjačkim kulturama. Ja, Mihael, uvjeravam vas da nikome od nas nije stalo kojim smo imenom zvani. Borili ste se i ubijali međusobno zbog takvih stvari. Naučiti razlučiti isitnu i korištenje informacije te ne pridavati važnju vozilu i bit ćete u velikoj prednosti u ovoj novoj igri. Dakle, novoj vama, možda, no zapravo veoma, veoma staroj. Činjenica je da je uvijek bila u tijeku, no bila je obeshrabrena. Sada je duh pušten iz boce, da se tako izrazimo, i više neće biti vraćen unutra. Naučite koristiti svoje unutarnje sposobnosti vješto, dragi. Dugo smo čekali da počnete čuti ono što smo vam uvijek šaptali. Slušajte dobro i, kada osjetite da je prigodno, podijelite to s drugima.

Dosta za danas. Možda ćemo se vratiti na tu diskusiju kasnije. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)