INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, March 18, 2013

18.03.2013Naučite uživati u svakom nagovještaju vašeg rasta kad se dogodi. - Mihael   
   

Sada ste stigli do vremena ravnodnevnice. Kao što ste vidjeli u prijašnjim prilikama, energija tog razdoblja se počinje sada osjećati, doseći će svoj vrhunac na dan ravnodnevnice, te će se nastaviti osjećati kroz slijedeća tri dana. Vi ste sada uronjeni u tako snažna polja da se možete osjećati kao da ne možete zamisliti osjećati ih više. Ipak, dogodit će se veliko pojačanje.


Mnogo ste bolje opremljeni nositi se stim sada nego ste bili tek prije par mjeseci da će vam se možda doista činiti da je sve “uobičajeno“. Kažemo vam, ipak, da su mnogi od vas dosegli točku koja će dopustiti ovom najnovijem prodoru da vas potakne kroz posljednje prepreke u mnogo drugačiju kvalitetu svijesti.

I opet se to ne mora dogoditi u bilo kojem određenom trenutku nekog određebnog dana. Nadamo se da ste do sada naučili ne očekivati takve stvari. Ukoliko vam se to dogodi, molimo vas prihvatite naše čestitke, no većina vas će rasti u ovu promjenu kao što je i do sada činila. To će, kada se osvrnete na to, biti velika prekretnica, ipak. I tako, budući da mi to gledamo kao ostvareno, šaljemo vam svoju ljubavi i čestitke sada.

Ovo je putovanje epskih razmjera na koje ste se uputili, dragi. Trajat će cijelog vašeg života i mnogo, mnogo duže. No, bit će znakova i trenutaka vrhunskog užitka u postignućima duž puta. I mi vam želimo mnogo njih. No, molimo vas, naučite uživati u svakom nagovještaju vašeg rasta kad se dogodi.

Ono što vam se čini malenim sada, može se ispostaviti ogromnim u budućnosti. Vi ste zaista svjesni takvih preokreta kada se ogledate na ono o čemu razmišljate kao o svojim svakodnevnim životima, a to nije zapravo ništa drugačije pa čak niti odvojeno u bilo kom smislu, iako tako promišljate o tome.

Promjena na vašem svijetu, u mnogim područjima, počela se ubrzavati, kao što smo predvidjeli. To će se nastaviti. Sada je vrijeme da se fokusirate i ostanete u centru, ostanete uzemljeni i održite svoju viziju vašeg boljeg svijeta. Nemojte dopustiti brizi i strahu koji čekaju na poziv u vaše umove pristup. Ovo vi bilo dobro vrijeme da im kažete da vam je žao, no vaše više ja, vaši anđeli i vaši vodiči su zauzeli sve stolce i za njih više nema mjesta. Ukoliko ustraju u tome da uđu, samo ih okupajte ljubavlju i svjetlom i promatrajte kako se mijenjaju u mir pred vašim očima. Gledali smo kako postajete stručnjaci u takvim stvarima tijekom ovih posljednjih par mjeseci. Kao što djeluje u vašem vanjskom svijetu, djelovat će i u unutrašnjem.

Šaljemo vam sada mir i ljubav, draga srca. Razgovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)