INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Tuesday, March 12, 2013

11.03.2013



… vrijeme je da počnete opažati neke rezultate i potvrde - Mihael   
   
Photo by Gretchen Wild Iris Hermey

Danas ćemo govoriti o neminovnom moru promjena u vašem energetskom okruženju.

Dovoljno je bilo modifikacija vaših energetskih polja da ćete sada gotovo svi vi znati da se dogodilo nešto od iznimne važnosti, a samo oni koji su to odlučni ignorirati, moći će zanijekati da se dogodilo nešto od važnosti. Kako smo mi, kako ja… vas informiram o tome sada, upravo prije samog očitovanja, molim vas da budete u stanju očekivanja i zahvalnog dopuštanja. No, molim vas, nemojte očekivati da se probudite u čudom promijenjenom svijetu.

To će, zapravo, biti ono što se dogodilo, no promjene će biti energetske i duhovne prirode. Ponovo ćemo vas podsjetiti da je to način kako sve počinje. Kada se manifestiraju promjene te vrste, ishod u nižim vibracijama je, kao što biste vi rekli, “zaključen posao“. To je razlog zašto vam povremeno govorimo da se stvari događaju, a vi se pitate zašto ih ne vidite.

Dakle, veličanstvene stvari su pred očitovanjem i mnogi od vas će ih vidjeti, no još u vašem fizičkom svijetu. Ipak, kao što je rečeno, za one koji imaju oči za gledanje, promjene će biti učinjene. Točka ključanja u energetskoj juhi u kojoj živite je dostignuta i to ne nekim malom, neprimjetnom promjenom. Ovoga puta, oni među vama koji su postali sposobni osjetiti energije o kojima tako četsto govorimo, znat će van svake sumnje da se nešto veliko dogodilo.

U međuvremenu, mogući su veoma očiti problemi uzrokovani pratećim frekvencijama, neizbježni, no kratkotrajni. Nemojte si dopustiti paničariti od strane onih koji vole stvarati publiku tako da igraju na kartu takvih emocija. Ukoliko se problemi pojave, oni će biti otklonjeni, kao i uvijek. Kraj svijeta nije iza ugla, čak iako bi to prodalo proizvod i dovelo do više ovisnosti o onima koji posjeduju vaše glavne institucije.

Umjesto toga, promatrajte, istražujte i zahvaljujte se unutarnjim promjenama koje ćete otkriti aktivirane u vama samima. Neki već opažaju svjetlucanje takvih stvari. Ukoliko ste jedan/jedna od onih koji to čine, budite spremni pomoći drugima oko vas da shvate ono za što još možda nisu spremni. A za promjene koje ćete iskusiti sami, mi vam upućujemo naše čestitke.

Radili ste dugo i naporno, tijekom vaših budnih sati i sati sna, i vrijeme je da počnete opažati neke rezultate i potvrde. Dogodilo se malo zatišje, drijemež ako hoćete, da bi se omogućilo vašim tijelima da se pripreme. Zaključit ćemo putovanje, dragi. Kao i uvijek, držimo vas u ljubavi i svjetlosti. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)