INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, March 20, 2013

20.03.2013Primjetite lakoću s kojom napredujete kada vam je srce lagano i pomalo zaigrano. - Mihael  
   


Danas je prvi dan razdoblja koje zovete Proljećem. Ovo je i prvi dan energije novog rasta za svakog od vas osobno. Ove godine će vaša žetva biti veličanstvena. No, upravo kao i za poljoprivrednike u njihovim poljima, neće je biti bez ustrajne njege i pažnje.

Sretni smo primjetiti, ipak, da vaše uživanje u vašem vlastitom napretku, barem veliku većinu vas održava fokusiranima kao nikada prije. Ono što je prije smatrano ‘poslom’ tijekom određenog razdoblja, preraslo je u igru za veliku većinu vas i mi vam na tome čestitamo. To stanje uma će uroditi bogatim nagradama mnogo brže nego misli o ‘mojoj svrsi’ ili ‘mom putu’. Naravno da je to u pitanju, no primjetite lakoću kojom napredujete kada vam je srce lagano i pomalo zaigrano. To je doista razlog zašto uživamo povremeno dodati malo humora u ove poruke.

Predlažemo vam da počnete pronalazite načine da dijelite prekrasne stvari koje prolazite i otrkivate. Pronađite još više potvrda i radosti u onome što drugi prolaze oko vas. Vaše vlastito iskutvo će gotovo sigurno biti drugačije, no steći ćete inspiraciju od drugih i, zauzvrat, nadahnuti mnoge među sobom.

Potičemo vam da otvorite svoje umove mogućnostima da neke stvari u vezi kojih ste bili skeptični u prošlosti mogu postati itekako dokazane kao istina u sadašnjici. Zapravo, uskro ćete naučiti mnoge veličanstvene stvari, nemoguće stvari, koje ste već znali da ipak nisu baš toliko nemoguće. Slijedećih par godina će vaše društvo prolaziti više promjena nego što ste prošli u posljednjem stoljeću, pa čak i nekoliko njih. To je već u tijeku.

Jednostavno ne možete pojmiti kakav će uskoro biti vaš svijet. No, uskoro ćete otkriti koliko brže možete napredovati kada je vaš duh u skladu s vašom svrhom. Mnoga ključna otkrića se već događaju svakoga dana, čak sada. Otkrit ćete da će, još jednom, vaš unutarnji i vaš vanjski svijet postati paralelni. I kao ljudi ostvarujte mnoge unutarnje prodore gotovo svakoga dana, čak i sada. Za sada još o njima ne slušate često, no uskoro hoćete.

U međuvremenu, budite svoja vlastita informacijska služba. Razgovarajte međusobno o onome što se događa. Koristite svoje internet veze. Dijelite sreću. Promjene u vašoj svijesti su postale mreškanje i uskoro će doseći razmjere plimnog vala. Vidimo da je ovaj novi prasak energije neke od vas onesvjestio… dobro, mnoge od vas… u ovom krugu, kao što kažete. Samo ostanite uzemljeni i fokusirani na ono što činite i to će uskoro proći dok ovo asimilirate, kao što ste to činili prije, i kao što ćete to opet činiti.

Čuvamo vas u ljubavi i želimo vam dobar dan. Razgovarat ćemo skoro. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)