INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, October 12, 2012

Mihael - 12.10.2012

Još jednom vas podsjećamo, svijet je vaš odraz, a ne obrnuto - Mihael 


Na ovaj bismo dan željeli zahvaliti svima koji su nam se pridružili u diskusiji na našoj stranici Facebooka. To je sada, a postat će još i vipe, način da svi dijele svoju mudrost koju su prikupili tijekom ovog vremena uzašašća.

Potičemo sve one koji pire naše poruke diljem svijeta u svojim različitim jezicima da i sami pokrenu takve diskusije, također. Molim vas da budete svjesni da znamo i iznimno cijenimo rad koji obavljate. Vaš trud ima našu potpunu podršku. 

Trenutno na vašoj planeti postoji tek nekoliko zemalja koje još nisu primile naše poruke, pa čak i tamo dolazimo na druge načine. Osjetite istinu toga. Pogledajte kakav uspjeh možete opaziti na svojim vlasitim stranicama. Dopustite da vam to održi duh na visini tijekom ovog razdoblja kada vam vaši medijski servisi govore samo negativne stvari. Vi ste medijski servis koji smo odabrali da putem njega širimo posve drugačije poruke.

Postoji energija sadržana u ovim riječima koje šaljemo, a koja prenosi ljubav vašeg Stvoritelja svima koji ih čitaju ili slušaju. Ukoliko ste prevoditelj, onaj koji ih objavljuje sa jasnom namjerom da ih očuvate njihovu cjelovitost, ili onaj koji ih snima i objavljuje u video obliku, molimo vas da znate da smo svjesni vašeg truda i radimo s vama kao i sa ovim kanalom. Molimo da primite našu zahvalnost i blagoslov dok nastavljate s ovim radom. 

Mnogi od vas se nikada nisu doživljavali kao kanali, no sada vam kažemo da to doista jeste. Kad počnete osjećati energije ovih poruka dok radite na njima, vjerovatno je da ćete otkriti da to još više postajete. Čak ukoliko ih i samo čitate, no počinjete osjećati ove istine, vi postajete kanal za svjetlo koje sada preplavljuje čovječanstvo. Vi ste spremnik svjetla. No, vi niste tako prekrasan spremnik. Ono curi iz vas i blagoslivlja sav život. Mislim da bih možda trebao reći da ste vrtna prskalica. Da, vi ste prekrasne prskalice.

Sada ste već mnogo tjedana osjećali kao da će se nešto dogoditi, kao da će nešto, niste znali što, okrenuti vaš svijet naglavačke. Sada, od vašeg portala 10-10, taj osjećaj je kod većine vas još i jači. Kao i obično, mi ćemo naglasiti da vi osjećate promjene koje će se očitovati u vama samima. 

Da, i svjet će se uskoro promijeniti. A te promjene, kada se napokon slegnu, bit će dobrodošle. No, kažemo vam da pripazite na ono što se zbiva u vašim vlastitim umovima i srcima jer se tu događaju prave i najvažnije promjene. Još jednom vas podsjećamo, svijet je vaš odraz, a ne obrnuto. Da se niste promijeniti na veoma značajne načine, ništa od onoga što ćete vidjeti ne bi bilo moguće. 

Trebalo vam je tisuće godina da biste doveli svoj svijet do ove toičke. Uživajte u plodovima svog napornog rada. Budite raspoloženi i budite jedno srce, moji dragi prijatelji, moja vojsko svjetla. Uskoro ćemo opet govoriti. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head 

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)