INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, October 17, 2012

Mihael - 17.10.2012
Imajte hrabrosti. Vaš novi život je nadomak ruke. - Mihael 
Dolazimo vam na ovaj dan s još riječi ohrabrenja svakoj pojedinoj osobi koja čita ili sluša ove poruke. Gdje god da ste, kad god da primite naše riječi, znajte da smo uz vas u ovom trenutku i u svakom trenutku. 

Na nekim mjestima, intelektualno shvaćanje onoga što govorimo još nije dosegnuto. No, naslijeđeno znanje o pretcima je još uvijek poznato. Stoga, znajte u svojim srcima da smo jedna svijest, vi i ja, vi i svako biće, u ovom univerzumu, kao i svakom drugom. 

Nikada nismo udaljeni nego što je udaljena misao. Postoje neke prekrasne priče u velikim knjigama koje vam govore o vremenu prije nego smo vam govorili, hodali među vama. Sada vam kažem da nikada prije na vašem svijetu nismo učinili sebe dostupnijima. Nikada prije nije toliko njih opazilo toliko znakova naše prisutnosti u našem svakodnevnom životu ili nas vidjelo u svojim snovima toliko često ili osjetilo kako ih okružuje naša energija. 

Naš Stvoritelj je odredio vaš povratak u vašu punu svijest. Mi smo zaduženi za pružanje sve moguće pomoći kada god je zatražite. To je naša radosna i ispunjujuća strast da bi vas se ponovo dovelo kući. 

Samo je malo nužno da vi obavite. Zamolite našu pomoć i dopustite je. Otvorite svoja srca istinski zapanjujućem toku ljubavi koja vas sada okružuje i prožima ovaj svijet. Samo vaš najmanji napor da pronađete i osjetite to u svome srcu jest ono što je potrebno, dragi. 

Ukoliko ste među onima koji su već došli na ovaj put, vrijeme je da sada utvrdite kamo želite ići od sada pa na dalje. Da li znate? Što bi vam najviše raspjevalo srce ukoliko biste se svako jutro budili znajući da to možete činiti? Ukoliko ne znate što je to, zagledajte se prostor svoga srca i pronađite prekrasno zamotane poklone koje ste donijeli sa sobom ovdje. Pažljivo i radosno odmotajte svaki od njih. Zamolite nas da vam pokažemo što je u tim poklonima. Mogli biste se iznenaditi kada otkrijete što će vam ući u živote. 

Svatko od vas ponaosob je dragocjen dar i dio novog svijeta koji gradimo. Pronađite pouzdanje i vjeru u sebe, vlastitu vrijednost da biste je ponudili svijetu. Vi se dragocjena i neprocjenjiva kreacija Stvoritelja Svega Što Jest. Vi ste ljubljeni iznad svake mjere. Povjerena vam je budućnost ovog svijeta. Počnite se gledati onako kako vas mi vidimo. Otvorite se bezuvjetnoj ljubavi Stvoritelja. Kada osjetiš tu ljubav, moj čudesni prijatelju, udahni je u svaku stanicu svog tjela i zatim je izahni u svaki ugao svog života. Vi ostvarujete promjene. Toliko je radosti u tome. 

Svakoga dana pronađite nešto na čemu možete biti zahvalni, čak i kada je to samo vaš život. Dok to izražavate Jednome, vaš život će se promijeniti. One stvari koje cijenite će rasti. Vi ćete rasti. Imajte hrabrosti. Vaš novi život je nadomak ruke. 

Želimo vam dobar dan. 

kanalizirao: Ronald Head 
prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)