INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Saturday, October 20, 2012

Mihael - 20.10.2012


Nemate… ideje koliko ste moćna bića - MihaelPozdravljamo vas na ovaj dana u novu priliku. Sutra će se ljudi početi okupljati u meditaciji i vizualizaciji prijenosa čovječanstva i vaše prekrasne zemlje u Novu Zemlju slobode i prosperiteta. Provedite ovaj dan, stoga, u pripremama za taj događaj.

Shvatite da uzimanje budućnosti u vaše vlastite duhovne ruke, kao što je to, jest ono na što vas potičemo. Sve one stvari o kojima smo toliko dugo pričali, a o kojima ste vi jednako dugo sanjali, manifestirat će se preko vas, dragi.

Vaše ruke će biti potrebne. Vaše noge će biti potrebne. Vaši umovi će biti potrebni. No prvo i najvažnije, vaša srca su potrebna da bi se ostvarile promjene kojima će sve započeti. Energija koju ćete sutra stvoriti je upravo ono što mi možemo najefektivnije iskoristiti. To je ono što možemo umnožiti. To ste vi koji sudjelujete u stvaranju u duhu samih onih stvari koje najviše želite.

Postoji orjentalni koncept zvan ne-djelovanje ili wu wei. Ovo je ne-djelovanje, moji prijatelji. To ne-djelovanje je najvažniji dio djelovanja. To je pravi početak stvaranja. To je sijanje i njegovanje sjemenke. To je oblikovanje budućnosti.

Svaki dio tog uzorka koji je stvoren od strane svakoga od vas, jednako je važan. Stvorite to u svojim srcima. Stovirite ga sa namjerom ljubavi. Vidite ga. Osjetite ga. Omirišite ga. Okusite ga. Živite ga. Volite ga. To što ćete učiniti sutra je najvažnija stvar.

I nemojte misliti da ste tek jedan dodatak određenom broju sudionika. Svatko od vas će značajno povećati energiju. A tada će milijuni milijuna svjetla s ove strane imati na to dodati svoj dio i s time raditi.

Dopustite da vam damo još jednu sliku za promišljanje. Kada meditacija bude završena, velika snježna gruda energije bit će oblikovana. No, ne dopustite da tu bude kraj. Svakoga dana, od sada pa do vašeg 12-12, dodajte još malo energije, još malo vašeg sna, mrvicu guranja. Kolika će biti snježna gruda ukoliko svi mi to budemo činili, moja draga srca? Vi nemate, za sad, ideje koliko ste moćna bića. Neka vam to pokažu slijedeća dva mjeseca.

Mi slavimo u radosti taj slijedeći korak koji poduzimate. Pridružujemo vam se u tom naporu. Stvoritelj je odredio ishod. Radujte se u ovoj prilici nad prilikama.

Budite u radosti i budite jedno srce. Naša ljubav će biti s vama. Dobra vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

op. prev. svjetska meditacija o kojoj je riječ, započet će u 3.30 (ujutro) 22. listopada 2012.

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)