INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Sunday, October 28, 2012

Mihael - 28.10.2012


"Ljubav će odgovoriti ljubavi. - Mihael"


Naša današnja tema je vaš nastavak evolucije svijesti. Mi opažamo nove razine svjetla i razumijevanja koje se sada dosežu svakoga dana. Vaš napredak se nadograđuje sam na sebi prilično zadivljujuće. Više nema usporavanja u porastu količine i frekvencija svjetla koje se šalju na planetu, a i vaše upijanje i integracija odvijaju se stabilnim tempom.

Izuzetne količine zarobljenih nižih energija se otpuštaju i miču sa Zemlje. Sve više i više vas uviđa da im se emocije olakšavaju. Neki donese odluke u posljednji trenutak o rješavanju duboko zadržanih strahova, ljutnji ili zamjeranja koji se otpuštaju i razmišljaju: “Zašto opet opažam te stvari i zašto toliko snažno?” Samo ih opazite i otpustite, dragi. Za mnoge od vas to je posljednja od takvih stvari.


Sjetite se, rekli smo vam da će se možda očitovati neke prilično kaotične stvari. Sada ste usred toga, također. Jedno kratko vrijeme će se činiti kao da se sve događa odjednom.

Ovo je vrijeme da se pobrinete da vi osobno budete centrirani i fokusirani na vaše vlastito stanje postojanja. Udišite svjetlo u svoj sustav barem nekoliko puta na dan, makar na samo nekoliko puta. Čvrsto se uzemljite. Budite poput tisućljetnog drveta koje se duboko i trajno ukorjenilo u tlo, bez obzira što mu puhalo među granama.

Vaša energetska polja se sada šire u tolikoj mjeri da se efekti koje osjećate počinju međusobno preklapati. Mnogo je, mnogo više vas svakoga dana. Snježna gruda koju ste pogurnuli niz brijeg još uvijek raste i vi možete vidjeti drugu stvar koja ima svoju ulogu, zamah. Kako sada stvari napreduju, počet ćete opažati sve više i više rezultata, a da ste uložili isti napor. No, najbolje tek dolazi, neizbježni efekt Zakona Privlačnosti. Vi donosite na ovu planetu nepogrešivu podudarnost onome što činite, ostvarujete i osjećate. Ljubav će odgovoriti ljubavi.

Za većinu vas sada se dogodilo dovoljno unutarnjih promjena, a možda čak i izvanjskih dokaza da bi vam potvrdili da je promjena već u tijeku. Svima ostalima poručujemo: “Čvrsto ustrajte još samo malo.”

Uskoro ćemo opet razgovarati. Dobar vam dan, draga srca.


Kanalizirao:
Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni


No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)