INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, October 22, 2012

Mihael - 22.10.2012


Budite u miru. Budite ljubav. Budite vaši pravi, moćni, centrirani vi. _ Mihael


Danas ćemo govoriti o onome što možete očekivati od sada pa do otvaranja novog portala. Prvo, dopustite da vam čestitamo na veoma uspješnom pridruživanju jučer dok ste ostvarili svjetsku namjeru za mir i slobodu. Svaki puta kada te stvari sada činite, svjetlo koje isijavate iznimno je jače no prije. Vi ste istinski i zaista pogurnuli tu veliku snježnu kuglu niz brijeg. Taj čudan osjećaj koji pokušavate identificirati jest mir i sreća zbog dobro obavljenog posla. Dobro ga upamtite. Postat će vam dobro poznat.

Imate tek nešto manje od tri tjedna prije nego još jednom bude dosegnuta moćna prilika portala. Kao pojedinci, vi imate različite stupnjeve rasčišćavanja koje treba obaviti. To nije nešto oko čega bi se trebalo zabrinjavati. To će se obaviti. Sada je mnogo više svjetla i bezuvjetne ljubavi koja doslovno eksplodira kroz vaše okruženje pa je, jer ste ga pozvali, vaše rasčišćavanje osigurano.

Koliko ćete ga lagodnim iskusiti jest jedino pitanje. Do sada, navikli ste čuti kako vas potičemo da se bezrezervno otvorite i pozdravite tu energiju. Mnogi od vas imaju tek malo toga za očistiti, no gotovo nitko nije u potpunosti slobodan od starih uvjerenja i strahova. Kažemo vam da će vam biti mnogo ugodnije da pozdravite to čišćenje i otpustite što god vam ono donosi na vidjelo, nego da nastavite ignorirati mogućnost da se u vama skriva nešto sjenovito. Prije bismo vam rekli, da se skrivate od toga.

Nema krivnje povezane s tim stvarima, dragi. Povijest od kojih te stvari potječu je daleko, daleko duža nego što možete pojmiti. Takođere je vjerovatnije da će nešto od toga biti naslijeđeno od predaka kojih niste niti svjesni. Nije nužno da postanete toga svjesni. Samo je nužno da to otpustite s ljubavlju ka svjetlu ukoliko i kad se očituje na površini vaših umova i emocija. Dopustite da vam damo primjer, ukoliko želite.

Zamislite ovaj razvoj. ”Oh! Što na je na svijetu uzorkovalo tu ljutnju (strah, mržnju, brigu, i sl.)? Ni, ja nisam ta ljutnja. To je tek osjećaj. Otpuštam je u svjetlo sa zahvalnošću ma kakvu god mi uslugu činila u prošlosti. Hvala ti, Stvoritelju.” Puf! Nestat će.

Sada, to je tek primjer. Znamo koliko vas može i koliko će vas to činiti na malo drugačiji način, no, rezultat će biti isti. Zapamtite, stvari će se ispoljiti za čišećnje, ne da u njima zaglibite. Ukoliko nemate ništa od takvih stvari da vam se ispolje, budite sretni. Nemojte se brinuti da propuštate bilo kakve prilike.

Sada ste već tijekom dugih godina obavljali čišećenje. Pitali ste se o teškoćama u svojim životima. Prihvaćali ste ih upravo iz tog razloga, moji vojnici svjetla. Svaki od njih ćete nositi, ordenje slave, u boji i zvuku, zauvijek.

Kao što smo vam mnogo puta rekli, pa ipak vi nemate prave predodžbe o tome tko ste zaista. To ćete shvatiti. Možda će biti kaosa kroz koji ćete morati proći u ovom posljednjem razdoblju. Kad bi bili važni, razgovarali bismo o njima. No, to ne činimo. Važna stvar sada ste vi.

Budite u miru. Budite ljubav. Budite vaši pravi, moćni, centrirani vi. Vi ste oni snažni koji su zaslužili pravo biti ovjde u ovo vrijeme. Okružujemo vas svojom ljubavlju. Razovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)