INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, October 24, 2012

Mihael - 24.10.2012


Molim vas, naučite imati onoliko vjere u sebe koliko je mi imamo - MihaelDobro jutro, najdraži prijatelji. Naša srca osjećaju veliku radost dok svatko od se svatko od vas otvara i povezuje s nama. Neka ovaj dan i svaki dan budu sve radosniji i posebniji i za vas.

Kao što smo vam već nekoliko puta rekli, vi prolazite kroz neprestan rast povećanih energija. Najprikladnije riječi za opisati to stanje, s našeg gldišta, bile bi bezuvjetna ljubav. Iz vaše trodimenzionalne perspektive, mogu biti viđeni kao solarni izboji, fotonsko svjetlo kao i u nekim drugim oblicima.

Kako god vi to zvali, i bilo da vi to odabrali priznati ili ne, to mijenja svaku vašu stanicu, molekulu i atom u vašim tijelima, kao i u tijelima svakog životnog oblika na vašoj planeti, u vaš solarni sustav i u vašu galaksiju. Vaši znanstvenici znaju, veći njih, da je sve povezano. Neki još nisu dosegnuli potpuno razumijevanje koje bi trebalo proizaći iz te spoznaje. No, shvatite da, dok se očituje jedna promjena u univerzumu, i sve ostalo se mijenja. Nadalje, kao što se često citira “kako gore tako i dole”, ta istina vrijedi i za vaše mentalno i duhovno biće.

Velika promjena se očituje svudgje oko vas u vašem solarnom sustavu i galaksiji. Vaši znanstvenici su toga jako dobro svjesni. Stoga je nemoguće da velika promjena ne natupi i vama. I, dok se velika promjena događa u vama, velika promjena će postati očita u svemu što stvarate od sada pa na dalje. to nije prijetnj niti je proročanstvo. To je neizbježna činjenica. Stvoritelj je zahtijevao promjenu. Vi ste instrumenti promjene. Jednostavno, zar ne?

Mi smo preradosni da ste odabrali biti oni koji će proći kroz to prvi i uglaviti to u vaše živote i vaša društva. Molim vas, nemojte primjenjivati nikakve prosudve na sebe niti na vašu efikasnost niti spremnost. Vi ste tu gdje jeste. Vi činite ono što se treba učiniti. Ako ćete vidjeti bolji način, vi ćete ga odabrati. To je ono tko ste. To je ono što činite i ono što ste uvijek činili. To je zašto ste oni koji su ovdje, a to nisu drugi. Molim vas, naučite imati onoliko povjerenja i vjere u vas koliko ih mi imamo.

Također vas molimo da si oprostite svoje percepcije prošlih neuspjeha. To su jednostavno iskustva koja su pomogla oblikovati vas u ono što ste danas. Sada vam je vrijeme da istupite iz svega toga i razgledate pogled i na onno što stvarate i ono gdje ste bili. Sjetite se da vas je sve ono što ste propatili učinilo jačim ratnicima koji ste sad. Iznova i iznova vi ste se vraćali u metež da bi se vratili sa novim iskustvima i shvaćanjima.

Dobro obavljen posao. Izvrsno. Sada imajmo zabavu mature i nastavimo sa stvarnošću, može? Sve to će uskoro biti daleka, no korisna uspomena.

Nastavit ćemo uskoro s našim razgovorom, draga srca. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)