INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, October 12, 2012

Mihael - 12.10.2012
Ukoliko zaista želite promjenu, morate biti voljni iskusiti nove stvari - Mihael 

 

Dobro jutro, dragi prijatelji. Vjerujemo da ste uživali u punom mjesecu i svim energijama koje vam je donio. Mi znamo da mnogi od vas sada opažaju u svojim životima manifestacije stvari koje smo vam obećali. Neki su se danas probudili uviđajući da su im se stvari doista počele odvijati. 

Otpustite svoje udobne živote i budite voljni “prepustiti se struji“, kako govorite, ukoliko zaista želite imati živote o kojima sanjate. Ukoliko zaista želite promjenu, morate biti voljni iskusiti nove stvari. Samo zapamtite ostati u prostoru svog srca i bit ćete vođeni onome što je najbolje za vas, kao što smo obećali, no ne možete se držati sigurnosti poznatog i pri tome ići u nepoznato. 

Danas ste ponovo viđali izvještaje koji su vas trebali uzbuniti na svaki mogući način. Drago nam je vidjeti da većina vas vidi i ono što leži iza tih uzbuna obećanja promjene koje zaista predskazuju. I, još jednom, kažemo vam da uživate u kratkom predahu i još uvijek pritjecanju energija dok se stvari pripremaju za slijedeći veliki val, približavanje portala deseti-desetog. 

Uskoro ćete to početi osjećati. Naš zadatak nije objašnjavati vam sve te stvari, dragi. Postoji mnogo veoma dobrih izvora koji su vam dostupni pa ih potražite. Naš zadatak je jednostavno vam ukazati na unutarnje osjećaje koje oni pobuđuju. Ponovo vam kažemo da su važne stvari u ovom razdoblju ono što se događa u vama, ne ono što vidite ili čitate u izvanjskom svijetu. Te stvari će biti ono što će biti, bez obzira na sve. One su tek odrazi onoga što postajete. 

Toliko bismo željeli kada biste osjećali nestrpljenje vaših unutarnjih promjena kao što ste ga imate za stvari koje smo vam rekli da će se dogoditi u vašem izvanjskom svijetu. Radost koju osjećate kada se nešto dogodi u vašoj okolini će izbljediti, kao što je to uvijek bio slučaj. Radost će biti vaša kada otkrijete tko ste i što ste zapravo te nikada neće činiti ništa drugo osim rasti. To je vaše prirodno stanje postojanja. 

Provedite nešto vremena nasamo sa sobom te se priviknite na ono što osjećate. Obavite ono što treba obaviti, ukoliko se ukaže prilika. Ne trebate ništa siliti. Kao što smo upravo rekli, “prepustite se struji”. Sada možete iskoračiti sa povjerenjem. Mi smo uz vas. 

Imajte mir u srcu, braćo i sestre. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head. 
prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)