INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Tuesday, October 30, 2012

Mihael - 30.10.2012"Početak svega leži u vama - Mihael"Kao što možete s lakoćom opaziti, događaji koji se sada događaju svugdje oko vas lako vas mogu izbaciti iz vaše centrirane odlučnosti. Mi vam svima čestitamo. Ukoliko ovo čitate, ili vas to nije pogodilo ili dobro znate kako vratiti svoj mir i centrirati se.

Vaš osobni proces promjene se nastavlja bez obzira na sve vanjske događaje. Još uvijek nepoznato mnogima od vas, događa se veliki napredan na mnogim mjestima diljem vašeg svijeta. Nesretna je okolnost da vaši komunikacijski mediji još uvijek prenose samo negativne i senzacionalističke događaje, no ta situacija neće još dugo potrajati. Ono što će oni uskoro pretpostaviti kao negativne događaje, vi ćete zapravo prepoznati kao veoma pozitivne. Sjetite se gledati događaje, a ne strahom ispunjene interpretacije istih.


Preostala su još manje od dva mjeseca ove veoma važne godine. Definitivno povećanje energija u vašem svijetu već je počelo. Znamo da su mnogi od vas sposobni osjetiti to i sami, no još uvijek je to toliko blago i postupno da se ponekad nađete u nedoumici. Sada već svakoga dana, to će jačati i nadograđivati se. Uskoro neće biti mjesta nikakvoj sumnji.

Osluškujte te stvari svojim vlastitim osjećajima i intuicijom. Kao što smo vam uvijek govorili, početa svega leži u vama. Bez obzira što se događalo oko vas, razlog, značenje i konačni ishod su u vama. Uopće nema razloga za bilo što od toga kad vas ne bi unapređivali u višu svijest, ukoliko ih niste sposobni osjetiti i razujeti. Stoga, neka vam bude prioritet naučiti osjećati stanje svoje vlastite svijesti, kao i one vašega svijeta. To stanje rasta, nabiranja i širenja je posvemašnja svrha svega što vam se događa. A ono što se događa oko vas slijedi ono u vama kao što je uvijek činilo i kao što će uvijek činiti.

Kako vas sve više i više počinje uviđati i razumijevati te principe, promjena će se još više ubrzavati. Vi možete mjeriti napredak koji ostvarujete po tom ubrzanju. Mi, vaši anđeli i vodiči, zapanjeni smo i preradosni. Mi zapravo to možemo upravo sad vidjeti kako se događa. Mogu to i mnogi od vas. Otvorite se. Osvrnite se oko sebe. Ukoliko još niste u mogućnosti to sami osjetiti, moći ćete naći one oko sebe koji to mogu ukoliko ih potražite. Ukoliko to osjećate, moći ćete pomoći onima drugima, a u tom procesu osnažiti i svoju vlastitu sreću i radost.

Često vam govorimo da smo uz vas svo vrijeme. Kažemo vam sada da je ‘veo’, kako ga naizvate, sada toliko tanak da gotovo svi vi možete osjetiti našu prisutnost ukoliko se potrudite. Mi smo sada iza vašeg ramena i uskro ćemo opet razgovarati. Dobar vam dan.


Kanalizirao: Ron Head

Prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)