INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Saturday, October 13, 2012

Mihael - 13.10.2012


Niste ovamo došli patiti - Mihael 


Dobro jutro, dragi prijatelju. Sretni smo potvrditi ti da su se teme, jasnoća i sjećanja tvoje uspavane svijesti dramatično promijenile tijekom posljednjih dana, kao što je i kod mnogih slučaj. To se nastaviti sve dok ti to bude prioritet. Čestitamo. 

Potičemo sve one koji čitaju ove poruke i pisanja svjetloradnika da uvide da oni tek ukazuju ono što je svima moguće. Kao što osjećate promijenu svjesnosti, nemojte oklijevati iskušati nove stvari koje vam se čine privlačnima. Ta privlačnost i namjera, udruženi sa vašom vjerom, omogućit će vam prekrasne stvari. To je ono što je bit promjene svijesti.

Pogledajte ponovo sve vaše želio-bih i volio-bih liste i odaberite najdraže ideje. Možda su oni ono na što mislite pod pojmom duhovnosti. Možda i nisu. Naravno, budući da ste duhovna bića, sve što činite jest duhovne prirode. No, uložite u te stvari novi interes i trud, dragi prijatelji. 

Možda bi bilo prikladno upitati se zašto vam se upravo ti čine privlačnima. Vještine i sposobnosti koje ste razvijali kroz mnoge živote mogu vam se vrlo obnoviti u ovom razdoblju. Vaš doprinos može biti nešto što ste već otkrili, no može biti i nešto što se skriva tik pod površinom čekajući da to potražite. Prepoznat ćete o čemu je riječ kad vam radost ispuni srce. 

Ovdje ste sada jer bi taj dio slagalice čovječanstva mogao biti donešen samo od vas. Njegujte ga. Ljubite ga. I dijelite ga slobodno. Bit će onih koji će imati slične darove spremne za dijeljenje s vama. Sada je čas, moji prijatelji, da otkrijete tko ste ispod svih mogao, želio i trebao bih koji su se nakupili kroz vaše živte. Tko ste vi, zapravo? G. Računovođo, da li ste zemljoradnik? Gđo. Domaćice, da li ste slastičarka? Vrtlar? Pisac? Ili, ukoliko se odmaknu svi stresovi i vezanosti sadašnjeg svijeta, da li zaista radite nešto što volite? 

Sada je vrijeme da otkrijete ono što volite i počnete tome posvećivati pažnju koju zaslužuje. Ovo je vaše vrijeme. Dopustite da se prirodno ispolji. Da li prepoznajte ono koje to čini upravo sada? Otkrit ćete da ih ništa više ne usrećuje nego da vam se objasne. 

Možda nećete opaziti promjenu preko noći. Osim, naravno, ukoliko to ne bude slučaj. No, vrijeme je da započnete život zabave. Niste ovamo došli patiti. 

Postoje i druge promjene koje će vam donijeti slijedeći tjedni, no o njima ćemo govoriti u dogledno vrijeme. Za sada, uživajte s ovim. Dobar vam dan, dragi prijatelji. 

kanalizirao: Ronald Head 
prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)