INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Friday, October 26, 2012

Mihael - 26.10.2012


"Sve je dostupno svo vrijeme svakome od vas - Mihael"



Pozdravljam vas, dragi prijatelji. Započnimo razgovor sa temom komunikacije. Vi ste i zakinuti i u velikoj prednosti pto se tiče vaše komunikacije s nama. S jedne strane, nemate materijalni izvor na koji možete pokazati i reći: ”Odatle dolaze informacije.” S druge, vi učite pravi izvor svih ideja i koncepata, a i kako ući u beskonačno polje znanje i mudrosti koje vam je svima dostupno.

Oni koji ovo čitaju trebali bi razumjeti da su sposobni, također, primiti informacije na ovaj način. Postoji mnogo, mnogo relevantnih varijabli, od kojih nisu zanemarive mentalno, emotivno i duhovno stanje osobe koja se usklađuje, da se tako izrazimo. No, svi imaju naslijeđenu sposobnost da to čine. A mnogi će uskoro i sami upravo to i otkriti.

Čak i oni koji kažu da ne vjeruju u ovaj oblik komunikacije, koriste je svakoga dana. Ono što nazivate razmišljanjem je tek izbor kako združujete jedan koncept iz polja sa drugim. Sve je dostupno svo vrijeme svakome od vas.

Vaša uvjerenja, iskustva i želje određuju kako ćete graditi vaše uzorke razmišljanja od svega što vam je dostupno. Vaše stanje mira i tišina vaših umova će vam omogućiti da čujete, kao što je izvorno, čak dublje u polje onoga što je tu za vas, čak čuti nas pa i ponad toga.

Mi vam na o ukazujemo upravo sada jer će uskoro to prevladati. To ne znači da morate dijeliti ono što zapažate sa ostatkom svijeta. Ovo vam objašnjavamo sada tek da razumijete da samo počinjete koristiti svoje nove sposobnosti, a ne da gubite svoj razum.

Mi ćemo vas čekati da nam se otvorite, no nećemo vam smetati ukoliko to ne odlučite činiti. To nije način i nikada neće biti. Mi bismo, ipak, dali malo upozorenje, ukoliko smijemo. U posljednjih par mjeseci čišćenja koje vaš svijet mora proći, molimo vas da uvijek započnete bilo kakvu namjernu komunikaciju s nama tako što ćete ući što dublje možete u stanje molitve ili meditacije. Molimo vas i da usmjerite svoje misli ka onima koje želite čuti i da se ne otvarate bilo čemu ili svačemu. Ne još. Još se mnogo toga mora obaviti tamo gdje ste vi.

Moguće je da će vaša vlastita obitelj vodiča biti oni koje ćete prve čuti. Oni su, napokon, uvijek bili uz vas. Ta nije kadao da su oni iznenada počeli govoriti s vama, već da ste ih vi upravo počeli čuti. Možda vas neće iznenaditi jer su vam oni vjerovatno već neko vrijeme slali male znakove i naznake.

Stoga, i dok mi zaista uživamo u vašem zanimanju za ove poruke, želimo da shvatite da govorimo sa svakim od vas svakoga dana. Mi smo uz vas u svakom trenutku. Možete nas zamoliti za pomoć u vezi bilo čega u bilo koje vrijeme.

Hodite sa mirom i s našom ljubavlju u svojim srcima. Dobar vam dan, dragi.


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/10/26/it-is-all-available-to-each-of-you-at-all-times-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)