INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, January 7, 2013

07.01.2013
Sjetite se pridodati ”ili nešto bolje” na kraju vaših molitvi. - Mihael Radosna nam je prilika danas vas izvijestiti o vašem izvanrednom napretku. Poduzeli ste veliki dio istinske situacije u kojoj ste se našli i, kao uvijek, posegnuli ste u najdublje rezerve vašeg bića i otkrili zapanjujuću snagu koja tamo leži. Ustali ste i spremni ste još jednom ustrajati na putu koji ste odabrali.

Istina, neki još uvijek nisu bili u mogućnosti to učiniti, no vaš primjer će im pokazati da su stvari daleko bolje nego što se čine. Dogodio se veoma strm i opasan dio na vašem putovanju koji je trebalo odraditi tijekom posljednjih par godina i vi ste svi da svi odradili jako, jako dobro. Sada mnogi od vas otkrivaju, dok procjenjuju gdje su sada, da ne samo da su neizmjerno narasli, već su stekli neke stvari koje nikada nisu niti sanjali.

To je razlog zašto vam uvijek govorimo da pridodate ”ili nešto bolje” na kraju vaših molitvi. Često postoji nešto bolje od cilja koji je ograničen onim što možete zamisliti. I mnogi su počeli izostavljati dio “kako“ iz svojih molitvi. To je, također, prekrasno. Vjerujte nam, bilo koje “kako“ o kojem možete sanjati nije ništa drugo nego ograničenje u usporedbi sa svim mogućnostima koje univerzum ima na raspolaganju. Vaš svjesni um konačno uči brinuti se o zadacima za koje je osmišljen.

Uveliko pomaže kada razgovarate jedni s drugima o uspjesima koje ste ostvarili i što ste iz njih naučili. Nešto što vam se može činiti malim ili nevažnim, nekome drugome može biti važna stvar koju treba uzeti u obzir. Vaš napredak doista mijena cjelinu, no direktnim dijeljenjem možete poštedjeti druge velikog napora.

Kao i uvijek, ponudite jedni drugima podršku u svim stvarima. Pozovite nas kao i svoje osobne vodiče mnogo češće no što to činite. Napokon, zato smo ovdje.

Dobar dan, dragi prijatelji. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)