INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Thursday, January 10, 2013

09.01.2013





Voljeti vas više je nešto što je možda nemoguće - Mihael  




Naša najdublja ljubav i poštovanje svakome od vas i svima koji nastavljaju svojim putem i to je ono čime želimo započeti ovu poruku. Molim vas da budete sigurni da niti trenutak ne proće u kojem niste u potpunosti u našim srcima.

Fizičke promjene na vaše stanične građe, kao odgovor na neprestano pristizanje kozmičkog svjetla, nastavljaju se rapidnim tempom te su u direktnoj vezi s porastom vašeg osobnog svjetla koje je očito svima koji promatraju vaš svijet. Promjene se pojačavaju i u vašim ekonomskim sustavima. Rastu i druge promjene. No, zbog izvještaja koji ne dopiru do vas od strane pet velikih konglomerata informacija koji hrane na žlicu svijet lažima i poluistinam, mnogima je lako da sve to poreknu.

Doći će, naravno, vrijeme kada se te stvari više neće moći zanijekati. Stoga jer toliko vas ustrajava u vašim uvjerenjima i naporima prema osobnoj promjeni, to će se dogoditi prije no kasnije. No, kako će neke vaše vlade otkriti na svoju veliku žalost, nametanje masivnih promjena izvana nikada, nikada ne uspjeva. Olakšavanje puta promjene iznutra prema površini će, nasuprot tome, funkcionirati. I na vašu je vječnu slavu da ste odabrali ustrajati u vašim naporima dok se to ne dogodi za što više vaše braće i sestara.

Neki će gunđati. Neki će optuživati. Neki će vam okrenuti leđa. No, vi niste dopustili da vas to odvrati u prošlosti i znamo da vas neće niti sada zaustaviti. Uvijek ste pronašli snage i načina da nastavite. Uvijek smo vam pružali pomoć i inspiraciju - kakva god vam bila potrebna. Te stvari se nikada neće promijeniti. Postoje lekcije po tom pitanju koje se uče na obje strane.

Razumijemo da to nije ono što najviše želite čuti u ovom trenutku. Vi želite da vam kažemo da će u određeno vrijeme određenog dana vaš svijet biti u potpunosti preobražen. Kada bi to bio slučaj, draga srca, bilo bi nužno razdvojiti svjetove ili bi vaš novi svijet počeo propadati uslijed činjenice da bilijuni vaših su-stvaratelja još uvijek stvaraju u skladu sa njihovim stanjem svijesti, upravo kao što i sada čine. Da, oni bi nastavili razvijati se prema svom razumijevanju, upravo kao i vi sada. Da, ishod bi s vremenom iznjedrio potpuno uzašlu planetu, kao što će i sada.

Većina vas koji čitaju ove poruke razumiju što se dogodilo i imaju gotovo dnevno osobne dokaze da se za njih mnogo što promijenilo. Većina rauzmije da ne samo da se vi mijenjate u vašim unutarnjim bićima, već da vam se doista neizmjerno pomaže od strane vaših duhovnih vođa i učitelja. Neki doista počinju viđati dokaze da se promjena dogodila u njihovoj fizičkoj okolini. Mnogo je toga što vam može razveseliti srca i motivirati vas, dragi prijatelji, ukoliko to potražite. I mnogo više će se očitovati dok se nastavlja ova monumentalna promjena.

Molimo vas da nastavite činiti ono što ste i do sad. Odlučite da udvostručite svoj osobni trud da se promijenite. Pronađite utjehu, mir i ljubav u sebi.

Niste izgubili ništa niti ćete izgubiti. U stvari, kažemo vam da je barem vaš osjećaj zajednice uveliko pojačan. Kažemo vam da je ojačala naša ljubav prema vama, no, dragi, voljeti vas je nešto što je možda nemoguće. Udahnite bezuvjetnu ljubav i svjetlo vašeg Stvoritelja, pronađite mir koji vam donosi i boravite na tom mjestu dok se ponovo ne osjetite centrirani i snažni.

Volimo vas. S vama smo bili oduvijek i uvijek ćemo biti. Mir nek je s vama. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)