INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, January 11, 2013

11.01.2013Svo svjetlo što želite, svo vrijeme. - Mihael  
Naša poruka za danas će bit jednostavna i izravna. Mi vam uvijek govorimo o energiji, ljubavi i svjetlu. To je primarni fokus ovog kanala i tako će i biti. Upravo kao što će trener jednog vašeg sportskog tima neprestano drilati svoj tim o osnovama, osnovama i osnovama, tako i mi želimo vas iznova i iznova podsjećati na određene stvari. Najvažnija od tih je vaša povezanost sa ljubavlju Stvoritelja.

Kada govorimo o svjetlu i energiji, mi govorimo o istoj stvari. Molimo vas da shvatite da ste uvijek povezani s tim svjetlom, tom ljubavi. Bez toga ne bi vas bilo, ne biste postojali. To je sama vaša bit. Ipak, kao čitatelji ovih prouka, mi pretpostavljamo da puko postojanje nije vaš primarni cilj. Stoga, mi uvijek obraćamo vašu panju na stari koje biste mogli činiti da ojačate vaš napredak na odabranim putevima.

Postoji mnogo stvari koje će vam pomoći na vašem putu, vizualizacije, meditacije, djelovanje, stavovi i sl. Sve te stvari mogu biti s vremena na vrijeme jako korisne. Vaša povezanost sa Stvoriteljevom ljubavi i svjetošću, pak, jest osnovna stvar koju bismo vam željeli istaknuti. To je nešto što će vas uvijek, uvijek voditi. Uvijek će biti iscjeljujuće. Uvijek će vas opskrbiti onim što vam je potrebno. Zapravo, vjerovatnije je da će bolje znati što vam je potrebno od vas samih.

Da li ste ikada željeli, molili se ili čak i mislili o nečemu bez da je to bilo poznato Izvoru? Naravno da niste. Ono što govorimo jest da vaš prvi i najvažniji prioritet bi trebao biti ustanovljavalje vaše namjerne i svjesne povezanosti sa Stvoriteljem i ljubomorno je održavati svakog pojedinog dana. U početku, možete početi zamišljanjem kako svjetlo, ljubav i energija utječu u vas. No, brzo ćete otkriti da počinjete osjećati odgovor koji nije ovisan o vašoj mašti. U tom trenutku bit će mnogo stvari koje možete misliti, zamišljati, moliti ili namjeravati. Sve je to u redu. Niti jedna od tih stvari nije nužna. Vi samo trebate unijeti u sebe, a samim tim i cijelo vaše polje, više svjetla, više ljubavi. Uvijek više svjetla, više ljubavi. Ikakva sumnja? Više ljubavi. Nesigurnost? Više ljubavi. Strah? Briga? Više ljubavi. Bolest? Više ljubavi.

To je nešto što opažamo da povremeno zaboravljate kada naiđete na neravnine na vašem putu. Stoga to naglašavamo kao najosnovniju stvar. Otvorite se i dopustite da se odvije i uvijek ćete otkriti ono što vašem srcu treba. Primjetit ćete i da ne uključujemo nikakva upozorenja o nuspojavama ili predoziranju. To je ispravno čak i kada dojite ili ste trudni. Dakle, mislili smo da je to potrebno razjasniti.

Upamtite, svo svjetlo što želite, svo vrijeme pa čak i više. Razgovarat ćemo opet. Dobar vam dan. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)