INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Thursday, January 17, 2013

17.01.2013


Stvaranje treba doprinos svakoga između vas - Mihael  


Naša poruka danas je o dopuštanju vašim umovima da se prošire u područja koja su vam možda nova ili dugo nisu bila istraživana. Sada vaeć dugo vremena dopustili ste nam da fokusiramo vašu svjesnost na određene ciljeve i to ste izuzetno dobro obavili. Sada ste stigli na svjevrsni plato, mjesto vašeg okupljanja i orjentiranja prema vašim svrhama.

Uzmite hrpu vaših dubokih želja, i onih sadašnjih i onih koje ste osjetili daleko u vašem sjećanju, onih od kojih ste odustali. Izaberite one koje vaše srce čine lakim i radosnim. Nemojte davati važnosti mišljenjima drugih. Kada ste u prostoru vašeg srca, oni nisu tamo sa vama. Tamo nema niti nemogućeg.

Koliko god da vam je veliki prostor srca, još uvijek može obuhvatiti samo vas i one koji vam mogu pomoći izgraditi vaše živote čiste radosti i obilja. To je mjesto potpune iskernosti prema sebi o tome tko ste zaista. To je mjesto koje u koje bismo željeli da stavite svoje sprave za vježbanje. Sada se ogledajte oko sebe. Primjetite da je tamo veliki izbor novih i sjajnih alata koje nikada prije niste imali. Opazite sasvim nove kutije i posude s potrepštinama. Otvorite ih i pogledajte briljantno svjetlo koje se odražava na njihovom sadržaju. Sada ste spremni izgraditi što god vam srce želi. Od sada, vi možete, a mi i želimo da to činite, svratiti ovamo koliko god često želite.

Dođite ovdje i dopustite da vaša mašta teče. Uvijek se sjetite upotrijebiti obilje ljubavi u vašim kreacijama, možda čak i više nego što mislite da je za njih potrebno, napokon, vi je imate koliko god je ikada možete upotrijebiti. Nalazi se u najvećoj od svih škrinja, u onom kutu, odmah do kovčega namjera. I uvijek se, uvijek sjetite, bez obzira što se događalo u vašem vanjskom svijetu, da se prava kreacija nalazi ovdje.

Što god vidite izvana je kreacija prošlosti. Mi ne mislimo da vi želite živjeti u prošlosti. Vratite se ovdje da biste stvorili svoju budućnost. Neki od vas će si reći: ”To je simpatično. Mogao/la bih to probati.” Neki od vas će to prepoznati kao Istinu. Učinite to svojom Istinom.

Sada je vrijeme da počnete stvarati taj novi svijet koji ste toliko dugo sanjali. No, ta kreacija treba doprinos svakoga između vas. Uzvišeni snovi su dobri, naravno. No, vaši osobni životi će biti same cigle onoga što će se manifestirati od sada pa nadalje te su to dijelovi slagalice nad kojom imate najviše kontrole. No, neka od sada to ne bude obavljano kao i do sada. Vi ste stvoritelji. Stvorite ono što volite s radošću.

Ostavljamo vas da razmišljate o ovome do našeg slijedećeg razgovora. Dobar vam dan.  

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)