INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, January 30, 2013

29.01.2013

Uvijek se vraćamo na vaše srce. - Mihael     

Naša svrha je danas naglasiti mnogima od vas alate koje imate u svojim osobnim radionicama, a koje ne prepoznajete, razumijete ili ne obraćate na njih pažnju uslijed uvjetovanosti vašom okolinom i društvom. Sada je važno za vas da pronađete i počnete koristiti te alate u vama što većoj mjeri.

Naravno, vaša radionica, ako se sjećate, nalazi se u prostoru vašeg srca koji nalazite s namjerom kada zatvorite svoje oči i usmjerite svoj fokus na vaše srce. Mnogo je više toga vezano za ono što možete naći i što možemo prodiskutirati u poruci kasnije.

Prvi i najvažniji alat je vaša mašta. Mislimo da je najrazornija fraza vezana uz njega: ”To je samo tvoja mašta.” Dakle, pretpostavljamo da je još gora: ”To je samo moja mašta.” Vaša mašta je jezik kojim vam se obraća vaš duh. To je alat kojim vam se i mi možemo obratiti. Gromki glasovi teško da će se pojaviti s neba i obratiti vam se. Vi morate, ne samo početi davati vjerodostojnost stvarima koje vam se pojavljuju u mašti, već se radovati da imate tako divan alat na raspolaganju. Pokušajte pobjedonosno kliknuti: ”Kakvu prekrasnu stvar sam zamislio/la.” Zamislite to! Izazivamo vas.

Sada, uđimo malo u detalje. Ukoliko vam nešto dođe na pamet nepozvano, neuzmjereno, tada neki dio vaše svijesti komunicira s vama. To je slušanje, gledanje ili kako god vi opisali tu vašu percepciju. ”No, ja ništa ne vidim” nije razumijevanje procesa. Da, neki od vas se nazivaju vidovitima, no to nije ono o čemu govorimo. Možda je bolje da naučite razmišljati u razmjerima primjećivanja, a ne gledanja ili slušanja.

Postoji i mašta koju vi producirate s namjerom. To je vizualizacija. To, moji dragi, je poznato i kao molitva. To je najmoćniji oblik molve. Ukoliko to možete razumjeti i prožeti to s osjećajima, doista ćete na raspolaganju imati moćan alat. Zatima, ako naučite dodati, u vašoj mašti, mirise, zvukove,boje i sl., tada doista imate nešto stvarno moćno. Te molitve se ne uče ili memoriziraju. One izviru iz vašeg srca. Uvijek se vraćamo vašem srcu.

Evo i onoga s čime bismo htjeli završiti. U vašim srcima imate emocije i imate osjećaje. Možda u početku nećete razumjeti ono što pod time mislimo. No, shvatit ćete da su osjećaji jezik same vaše duše. Kada možete to razlučiti, naći ćete najpouzdaniji sustav vodstva između njih sviju.

Dovoljno za danas, moja braćo i sestre. Mi gledamo kako kročite sa zadivljenošću kroz novi svijet koji otkrivate. Prekrasno! Dobar vam dan. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)