INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Tuesday, January 22, 2013

21.01.2013Ovo je doista vrijeme da se bude radostan. - Mihael   Današnju poruku započinjemo čestitkom predsjedniku Sjedinjenih Država na proslavi njegovog ustoličenja koje će započeti za nekoliko minuta. Ovo je doista vrijeme da se bude radostan. Ja, Mihael, iznimno sam zadovoljan proslijediti čestitke od cijele družbe u čije ime govorim. Mi razumijemo da je situacija u kojoj se on nalazi izuzetno teška i znamo da će njegov put postajati sve čišći kako ćemo napredovati od sada pa nadalje. Potičemo vas da ga svi podržite u ljubavi i svjetlu.

Razumljivo je se nastavljaju napori u Službi Sebstvu osoba i organizacija da se odviju događanja, no uvjeravamo vas da uspjeh oni očekuju da bi trebao polučiti mogao se dogoditi samo u tajnosti, a do sada bi trebalo postati jasnije da to postaje sve manje i manje moguće. Pritok svjetla na svijet nastavlja rasti svakim danom. Već su neki otkrili da je nemoguće nositi se s time te su se, kako vi običavate reći, ‘odjavili’. Neki su prošli manje ili veće prilagodbe svojih razumijevanja, ‘buđenja’ kako ih vi nazivate. Veliki dio njih je počeo doista odlaziti da bi se mogli čak prije vratiti ne bi li iskusili svijet kakav će postati.

Sada počinjete viđati obrate koji bi mogli služiti tome da vas osnaže i vrate vam vjeru koja je bila malo poljuljana kada se činilo da su vam se očekivanja razbila o stijenje. Očekivanja su u redu sve dok ih ne vežete za određene datume. Mi smo ih nazvali snovima i doista ih podržavamo. No, molim, ne zaboravite da su zaista ostvarena, za nas u ovoj perspektivi, daleko prije nego što počnete viđati dokaze u vašoj iluzornoj okolini. Kao što sve više i više počinjete opažati kao i mi, a to još uvijek ne čini većina vas, ‘opažat’ ćete te stvari sve jasnije.

Kao prvi primjer obrata koji smo spomenuli, dopustite da istaknemo odluku da se odstrane skeneri sa vaših aerodroma. Bit će, budite sigurni, pokušaja protiv toga. No, vi biste se trebali fokusirati na vaše pobjede daleko više nego na bilo kakve pokušaje da se nastavi po starom. Možda ste primjetili i porast pokušaja lokalnih vlada da se postave protiv onoga s čim se ne slažu. Nisu toliko važne teme, već samo preslagivanje unutar njih samih.

Kontrola se mora vratiti krajnjem izvoru moći, a centralna vlada nije taj izvor. Stvari nisu tako zamišljene. Univerzalni Zakon je zasnovan na slobodnoj volji. Ne ugrozi svog susjeda i uživat ćeš slobodu. A pojam tvog susjeda uključuje sve pojedince oko vas, a ne samo vlasnike korporacija koje su se nametnule kao vama nadređene. Doista, ništa nije iznad vas. Vi ste iznad.

Mnogo se ostvaruje napretka i još je više toga na horizontu. Kako god da možete pridonjeti, molim vas da tako i činite. Ukoliko je to uzemljenje svjetla kada ste vi u pitanju, tada to i činite. Vi ne možete nikako izmjeriti utjecaj onoga što činite, no, molim, znajte da je to (što činite) neophodno i cijenjeno.

Nastavit ćemo s našim izvješćima. Dobar vam dan. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)