INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, January 16, 2013

14.01.2013


Vi ste stvorili svijet u kojem živite a vi ćete stvoriti i slijedeći. - Mihael  


Mislimo da je vrijeme da vam istaknemo izvanredan porast u vašem razumijevanju informacija u vašem posjedu. Stvari koje ste imali u svome intelektu mnogo godina počinju imati smisla. Stvari koje su vam se činile u najboljem slučaju mitskima, počinju se uklapati u vaš svijet mogućnosti. Vaše razumijevanje, i mi upotrebljavamo “vaše“ tako da se odnosi na čovječanstvo, počinje se izrazito širiti. Informacije, prije skrivene, počinju ulaziti u svijest populacije.


Iz vaše individualne perspektive, to se može činiti kao kap ili veliki val. S višeg gledišta, to nije ništa manje no tsunami. Trebalo je više od stotinu godina za velika otkrića ranog dvadesetog stoljeća da oblikuju svijet u kojem danas živite. To je masivna promjena. Postoje ljudi koji žive danas, a čiji su djedovi i bake vidjeli prvi film, avion, automobil, televiziju i telefon. Oni nisu doživjeli vidjeti osobno računalo, a još manje internet. Neki od njih su vidjeli prvo slijetanje na mjesec. Sve se to dogodilo u stotinu godina.

Sada vam kažemo da količina promjene koju ćete sada vidjeti i u slijedećih nekoliko godina daleko premašuje sve to. Počinje tamo gdje mora započeti, u vama. Vi ste stvorili svijet u kojem živite i vi ćete stvoriti i slijedeći. Stoga, dobro obilježavajte promjene koje će se događati u vama. Tamo ćete početi opažati onu vrstu svijetu u kojoj ćete živjeti.

Ukoliko se ništa nije promijenilo, vi biste vidjeli kako ovaj svijet uništava sam sebe. Dakle, vi biste je uništili. Sada ćete moći vidjeti koliko ste se promijenili tako što ćete prvo opaziti da to niste učinili (op. prev. uništili zemlju), a zatim ćete gledati sebe kako je ponovo obnavljatte u nevjerovatno prekrasan vrt kakvim je i bila stvorena. I kada to počnete opažati, upamtite ovo, to će biti odraz vas samih.

Ogledajte se sada i počnite proces tako što ćete zamisliti da ne vidite ništa što ne sadrži dio svijesti Stvoritelja i da se nema što vidjeti što ne zaslužuje ljubav, poštovanje i razumijevanje. I, dragi, to može reagirati na te kvalitete upravo kao što vi sami reagirate. Možete početi zamišljanjem toga, no vrlo skoro ćete otkriti da je to, zapravo, istina. Igrajte se tom mišlju u vašim meditacijama i vašim životima i vidite kamo će vas to odvesti.

Evo i nagovještaja. Vi ste jedno. Vi ste to Jedno. Ne govorimo vam ništa posve novo. Samo ćete otkriti taj trenutak eureke. A sada ćete imati vrlo često te trenutke. I to sve zbog onog ‘ništa’ što se odigralo krajem vaše prošle godine. Dobrodošli u vaš novi svijet, najdraži prijatelji. Kao što je vaš pjesnik rekao ”Vremena - ona se mijenjaju”. Ljubimo vas svim srcem. Dobar vam dan. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)