INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Thursday, January 31, 2013

31.01.2013





U procesu ste oslobođenja. Što ćete sada učiniti?    






Sada je očito onima koji se bude da su se dogodile velike promjene uslijed rastućih energija unutar posljednjeg mjeseca, i to utolikoj mjeri da mnogi ne samo da primjećuju promjene unutar sebe i međusobno, već o tome i razgovaraju. Postoje, za neke, čak i naznake duhovnih otvaranja gdje ih prije nije bilo. Gotovo svi vi u tom stanju buđenja osjećate sebe spremnima i ornima, no još ne znate za što.

Naša poruka za vas danas je da znate za što. To je manifestacija najdubljih poriva vašeg srca. Uvijek je postojalo određeno vrijeme da se to dogodi. To vrijeme je sada. Uvjeti u kojima se sada nalazite u ovom trenutku najbolje se mogu opisati kao oslobođenja. U procesu ste oslobođenja. Što ćete sada učiniti?

Sugeriramo vam da vaša srca i vaša najviša jastva znaju odgovor na to i da su mnogo bolje pripremljeni da se s time nose nego što ste vi. Oni su dugo i predano radili da bi vas doveli do ove točke, odgovarajući na svaku namjeru i želju vašeg srca. Stoga, ono što bismo preporučili za one koji su obavili svoje čišćenje i naučili provoditi vrijeme u prostoru svog srca, bacite uzde na vrat vašeg konja i čvrsto se dršte. Otpustite.

Obavite danas ono što je pred vama da danas obavite. Trebae se brinuti samo za to da ostanete usredotočeni, održavajući živim svoje stanje radosti i ljubavi. Nema razloga za brigu, od toga nikakva korist. Samo održavajte fokus na onome što vam donosi radost. Vaš Stvoritelj, vaša viša jastva i vaši anđeli tek trebaju vaš zahtjev da bi usmjerili brod. Jednom kad budete sposobni tako postupati, uvidjet ćete da je daleko lakše provoditi vrijeme dijeleći ljubav i mir koje pronalazite u svima drugima. I to je, dragi, tamo gdje trebate biti. No, ukoliko ste u neprestanoj borbi da udovoljite svojim vlastitim potebama i željama, veoma je teško istinski posvetiti sebe odraslima, zar ne?

Da, vi se možete potruditi da to učitini, no uvijek ćete shvatiti da podbacujete u tome. Pronađite mjesto u kojem znate da ste vrijedni, voljeni i zbrinuti. Tada ćete otkriti da vaše srce spremno počinje željeti iste stvari i za sva druga bića.

Razumijemo da je veliki broj vas razumio mnogo onoga što sada već neko vrijeme govorimo, no vi na koje se to odnosi, molimo vas, shvatite da događa mnog buđenja za koje se ti koncepti tek počinju oblikovati. Još uvijek je velik broj onih koji se smatraju svjetloradnicima, a koji se dnevno bore sa jednim te istim problemima. Dopustite da im mi, mi s ove strane i na onoj strani, pomognemo da se oslobode od tih starih situacija i osjete slobodu ove nove energije, ovog novog svijeta. Njihovi doprinosi će biti nužni sada dok napredujemo.

Ljubav, svjetlo i radost neka budu vaši ovoga dana. Uskoro ćemo opet razgovarati. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)