INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, January 28, 2013

27.01.2013





Više nije stvar čuđenja - Mihael    





Danas ćemo s vama razgovarati o rastućoj plimi koje, gotovo svi vi s koji radite sa svjetlom ili za svjetlo, postajete svjesni.

To je nešto što smo već prije spominjali, no što je, budući da nije tako očito, čak i kod najosjetljivijih od vas zahtijevalo učešće vjere. U posljenje vrijeme raste iz dana u dan, i to takvim tempom da oni koji meditiraju ili održavaju dnevnu praksu molitve, pa čak i oni koji ulažu mnogo vremena u komuniciranju s vašom dragom planetom, osjećaju i vide, pa čak i osjećaju, nepogrešivo.

Za one koji su ostali na pravcu, više nije stvar čuđenja ukoliko se nešto događa ili ne. Čak i najrevniji među vama su imali trenutke tog tipa razmišljanja do sada. Kako prodirete sve dublje i dublje u nadahnjujuće energije, znat ćete bez sumnje da, barem za vas osobno, uzašašće jest doista u procesu. No, znajte i ovo braćo i sestre. Energija koja proizvodi takve fine promjene u vašim vlastitim tijelima, a pod tim podrazumjevamo vaša fizička, emocionalna, mentalna i duhovna tijela, grli svako pojedino biće na njegovom putu. Nema bijega od nje.

Sada, kako bi pojedinačna osoba mogla reagirati na tu energiju, stvar je izbora. To je istina. No, na duže staze, obećajemo vam da će biti daleko više onih koji će odabrati viši put nego niži. Još je ostalo nešto posla za vas, zar ne? No, mi sugeriramo da pronalaženje te energije, isjeljivanje njome, pa i najmanjih djelića, postaje sve lakše i lakše. Postoje mnogi, mnogi svjetloradnici koji su sada više nego pripremljeni pomoći jedni drugima na putu, dovoljno uvjeravamo vas, da bi se pobrinuli za sve one koji će s vremenom početi tražiti od vas pomoć.

Mnogo puta ste pitali: ”Zašto ja? Zašto ovo? Zašto sada?” Počet ćete sada razumijevati iznimnu važnost podsjetnika na vaše lekcije. Kažemo podsjetnika jer ste putovali tim putem toliko dugo da vam je ostalo toliko malo za naučiti kada ste preuzeli ovaj zadatak. Ono što je važno, a u tome iznenađujuće dobro uspjevate, bilo je vaše prvo rasčišćavanje velikih količina straha, krivnje i osjećaja manje vrijednosti koje ste donijeli iz drugih iskustava. Neki od vas su već toliko čisti da ste morali malo posuditi od drugih. ”Zašto bih to učinio/la?” pitate. Zato jer ste tako ljubeća bića da ste odlučili imati iskustva koja bi vam trebala da obavite posao koji za koji ste znali da će ovdje biti nužno obaviti.

Da, još mnogo se toga treba obaviti. No, mislimo da nam sada vjerujete kada vam kažemo da će ono čemu svjedočite od sada pa nadalje biti više nego dobra cijena naknade. I ono što je još važnije, ono što prolazite u sebi zasjenjuje ča i to. Vidimo kako jurite naprijed u uzbuđenju i ljubavi i jako nam je drago da je svatko od vas dobio svoju kartu za ovu vožnju.

Pozovite nas za svaku i bilo kakvu pomoć vam možemo pružiti, draga srca. Bit ćemo uz vas i razgovarati s vama uskoro. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)