INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Thursday, January 24, 2013

24.01.2013
Činimo sve što možemo da bi vam privukli pažnju - Mihael    
Sinkroniciteti, perja, novčići i znakovi svih vrsta obiluju u ovo vrijeme. Činimo sve što možemo da bi vam privukli pažnju. Ovdje smo i radimo s vama na svaki mogući način. Ukoliko ste otvoreni mogućnosti, zatražite i primit ćete sve znakove koji su vam potrebni da smo doista s vama.

Mnogo je toga, mnogo više u stvarnosti nego što znate ili čak i zamišljate. Proveli ste preko tisuću godina tražeći ‘kariku koja nedostaje’. Da li jesu, no znajte, to se napokon počinje prepoznavati od strane vaših znanstvenika. Svijest je ta poveznica. Svijest je posvuda. Energija je sve. U svojoj srži, tvar nije ništa više čvršća nego što je misao. Sve je ljubav.

Koliko je shvaćeno sada, a što je bilo totalno strano poimanju čovječanstva i to nedavno. Naravno, na mnogo mjesta tek nekolicina promišlja o tim stvarima. No, i to se mijenja. U svojim unutranjim tihim trenucima, udubite se u te stvari, dragi. Više nego samo što stvari prođu kroz vaš um, što one znače?

Da li je moguće da vas ništa ne dijeli od bilo koje druge stvari? Da li je moguće da vas ništa ne dijeli od mene? Da li je moguće da znate što želim da znate prije nego što pročitate ove retke? Da li postoji razina na kojoj smo doista svi Jedno?

Što bi to značilo u kontekstu svakodnevnog života? Svi su jednaki? Doista, dragi. Svi su vrijedni? Svi su voljeni? Svi su dragocjeni? Nitko i ništa nije drugorazredno? Većina svih vas, u svom postojanju, jest vrijedno, dragocjeno i voljeno preko svake mjere.

Vi ste upravo ono što trebate biti u ovom trenutku. Možda će trebati vremena da dopustite da to postane vaše pravo uvjerenje i osjećaj, no, uvjeravam vas, tako treba biti i bit će vaša istina u određenom trenutku. Zatražite je sada, nikada nije bila neistinita, čak i onda kada ste je takvom osjećali.

Sva bol, sva patnja, postoje jer ste dopustili uvjernje da je vaše postojanje drugorazredno, nevrijedno, nevoljeno i nedostojno živjeti u vašim srcima. Sada je vrijeme da se probudite iz te noćne more.

Zatražite! Dopustite! Slušajte! Naučite voljeti sebe kao sina ili kćer onog Jednog. Postoje oni među vama koji će ove riječi duboko osjetiti. Kažemo vam da od trenutka kad to pojmite, mi ćemo kročiti uz vas i držati vam ruku dok pronalazite svoj put iz tog sna. Vaš Stvoritelj nema nikakvog interesa u promatranju vaše patnje i nikada to nije imao. Vi ste duboko ljubljeni.

Dobar dan, ljubljeni. Uskoro ćemo opet razgovarati. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)